“Memang Suka Kalau Orang Bercer4i-Berai? Puas ke hati awak?” – Siti Sarah

Penyanyi Siti Sarah meluahkan rasa kes4l terhadap tindakan blog hiburan yang mencetuskan prov0k4si terhadap keharmonian rumah tangganya bersama Shuib.

Jelas Sarah yang merujuk kepada sebuah blog hiburan semalam, penulisan tajuk berunsur fitn4h mengenai suaminya dan pengacara Jihan boleh menjejaskan hubungan beberapa pihak lain.

 

“Kadang-kadang cara menulis biar ada sifat belas kasihan pada orang lain. Jangan kerana sesuap nasi awak sanggup bagi headline yg mengani4ya orang lain

“Kawan wartawan lain pun banyak yang ‘pick up’ jugak kisah ini tetapi semua faham tajuk yang bah4ya macam ni orang tak pakai!

“Lagi mereka berdua ni sudah menikah dan sudah ada anak! Jangan lah sebab penulisan awak ni keluarga orang kucar-kacir!

“Apa niat awak tvlis tajuk macam ni? Awak memang sukakah kalau orang bercer4i ber4i? Puas ke hati awak?

“Sukakah tengok anak-anak kecil tak ada mak tak ada bapa? Puas hati awak!” tvlis Sarah panjang lebar menerusi entri di Instagramnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kadang2 cara menulis biar ada sifat belas kasihan pada orang lain .. jangan kerana sesuap nasi awak sanggup bagi headline yg menganiaya org lain .. kawan wartawan lain pun bayak yg pick up jugak story ni .. tapi semua faham Haedline yg bahya macam ni org tak pakai ! Lagi mereka berdua ni dah menikah dan dah ada anak! Jangan lah sebab penulisan awak ni keluarga orang kucar kcir!!! Apa niat awak tulis headline macam ni?? Awak memng suke ke klau org bercerai berai? Puas ke hati awak ?? Suka ke tengok anak anak kecil tak de mak tak de bapak?? Puas hati awak!!😭😭😭😭 sila paham tak semua org baca artikel dalam!! Sedikit sebanyak org akan percaya pada tajuk.. yang berunsur fitnah ini.. #jangankeranacukurbululimaminitkausangguptengokorangbercerai

A post shared by Siti Sarah Raissuddin (@sitisarahraissuddin) on

Artikel yang dikeluarkan oleh blog hiburan terbabit menyiarkan komen antara Shuib dan Jihan menerusi sebuah posting baru-baru ini.

Biarpun sekadar berselor0h, tindakan kedua-dua pelawak itu dianggap serius bagi sesetengah pihak dan judul artikel tersebut seolah-olah memberikan ruang untuk netizen membuat pelbagai spekvlasi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wow this man really can sing !!! @onestarbyul good luck to us 😘

A post shared by Siti Sarah Raissuddin (@sitisarahraissuddin) on

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Gempak

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Memang Suka Kalau Orang Bercer4i-Berai? Puas ke hati awak?” – Siti Sarah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*