Kenali Gerangan Bertuahnya Pengasuh Siti Aafiyah, Bukan Sahaja Bekerja Malah Dapat Bercuti Bersama Dato Siti.

Sudah pasti rakyat Malaysia mengenali penyanyi nombor satu negara, Dato Seri Siti Nurhaliza atau lebih dikenali dengan Tokti. Umum mengetahui Tokti baru baru ini telah menyambut ulangtahun perkahwinannya dengan Datuk Khalid yang ke tiga belas tahun. Tokti dan Datuk K telah dikurniakan seorang cahaya mata cilik yang sangat comel iaitu Siti Aafiyah, 1 tahun.

PEMBANTU BAGI MENGURUSKAN AAFIYAH

Menjadi seorang diva seperti Tokti semetinya dia sibuk dengan jadul produksi dan juga perniagaan yang dijalankannya tambah tambah lagi apabila menjelang ketika tempoh konsert. Oleh itu, Tokti memerlukan seorang nurse yang boleh menguruskan Aafiyah tatkala Tokti sibuk. Kebiasaannya Tokti akan membawa anak tunggalnya itu kemana sahaja dia pergi.

Namun disebalik itu, tak pernah siapa tahu siapakah yang membantu Tokti itu, baru baru ini tular dimedia sosial seorang gadis cantic yang kelihatan di majlis hari jadi Aafiyah yang pertama. Gadis ini merupakan seorang nurse graduasi daripada Kolej Pembantu Perubatan. Gadis ini telah ditemuduga oleh Tokti send1ri dengan kerelaan dan kesukaannya terhadap anak kecil seperti Aafiyah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alhamdulillah, Allah is the best planner ✨ Even tk balik raya di kg sendiri tp diberi peluang untuk beraya di kg mak iti @ctdk di Lipis 🥰 Thankyou mak iti n family ❤️

A post shared by Nur Hidayah Zubit (@dayahzubit) on

Begitulah bermulanya tuah gadis ini yang mendapat majikan yang baik seperti Tokti dan Datuk K.

BERCUTI BERSAMA KELUARGA TOKTI

Melalui kongsian daripada Tokti send1ri ataupun gadis ini, kita tahu bahawa Tokti membawanya bersama walaupun sedang bercuti bersama keluarga besar Tokti dan Datuk K. itulah tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia tak siapa tahu. Gadis ini kelihatan dimana sahaja tempat di seluruh dunia yang di ziarahi oleh Tokti keluarga.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 13th Anniversary dato & mak iti! @ctdk ❤️ Kakak doakan segala yg terbaik untuk mak iti n dato. May Allah swt always shower His blessings for both of you ✨

A post shared by Nur Hidayah Zubit (@dayahzubit) on

Begitu juga apabila Tokti kelihatan membuat konsert di luar negara gadis ini juga kelihatan ada bersama sambil menjaga Aafiyah tatkala Tokti menjalankan tugasnya sebagai seorang penyanyi popular Malaysia ini.

BERHUBUNGAN RAPAT DENGAN MAKITI

Dalam beberapa gambar ang dimuat naik, kelihatan keakrabannya dengan Tokti terserlah ketika bercuti di Pulau Redang pada baru baru ini. Tokti begitu sempoi memberi komen diruangan gambar tersebut.

Alahai bertuahnya gadis ini, apa pun semoaga hubungan ini berterusan dan semoga Tokti boleh perform sebagai penyanyi dan terus menghiburkan kita semua dengan adanya pembantu yang menjaga kesayangan Tokti ini.

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Dayah Zubit Via Meecks.com via Petua Resepi Bonda

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Kenali Gerangan Bertuahnya Pengasuh Siti Aafiyah, Bukan Sahaja Bekerja Malah Dapat Bercuti Bersama Dato Siti."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*