“Dia yang cetus kontr0versi ini” – Rihana ‘Demand’ Rumah Agam RM41 Juta & Nafkah RM123 Ribu Sebulan

Beberapa jam lepas Rihana Oksana muat naik video di IGTV tentang temu bual eksklusif bersama Daily Mail. Dalam temu bual itu Rihana membuka mulut mengenai kemelut rumah tangganya dengan Sultan Muhammad V.

Umum tahu masalah rumah tangganya masih belum ada kesudahan meskipun peguam Sultan Kelantan mengesahkan telah menghantar surat cer4i tal4k tiga kepada peguam Rihana.

Terjemahan:

“Saya bagi temubual pertama saya untuk jelaskan situasi tentang pencer4ian tersebut. Saya belum jumpa suami saya sejak Disember lepas. Dia menyorok dari saya dan anak kami dan malangnya dia yang cetus kontr0versi ini. Saya nak minta maaf atas perbuatan dia dan saya harap dia akan fikir tentang reput4si d1rinya dan hentikan semua perg4duhan ini.”

“Faris, awak adalah seorang bapa dan kerabat diraja. Tolong fikir apa yang awak buat ni.”

Sumber: Instagram

Tidak hanya mend4kwa baginda bersembunyi darinya dan anak mereka, Rihana juga dilaporkan menuntut rumah agam bernilai £8 juta (RM41.2 juta) di London serta nafkah anaknya sebanyak £24,000 (RM123,694) sebulan.

Menurut The Sun, perkara itu didedahkan oleh sumber terdekat Sultan Muhammad V kepada Daily Mail baru-baru ini namun tiada pengesahan lagi daripada pihak Rihana.

Sumber: Instagram

Selepas enam bulan berkahwin, pasangan ini dilaporkan telah bercer4i. Peguam baginda juga ada mempersoalkan tentang status anak yang bernama Leon itu memandangkan tiada bukti sahih yang mengatakan Sultan Muhammad V adalah bapa kandungnya.

Sumber: Instagram
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minggu lalu antara minggu yang sungguh menyedihkan dan memberi tekanan kepada saya. Buat pertama kali, anak saya Leon jatuh sakit. Leon mengalami otitis atau radang dalam telinga kerana saya tidak menyelimutkannya dengan selimut tebal selepas mandi. Cuaca pada waktu itu sungguh sejuk iaitu 6 darjah celcius lebih-lebih lagi kami tinggal diluar bandar Moscow. Walaupun perkara itu sudah berlalu namun saya rasa sangat bersalah terhadap Leon. Saya terpaksa memberikannya antibiotik dengan dos yang kuat walaupun usianya baru sepuluh minggu kerana masalah telinga yang dihadapinya boleh menyebabkannya hilang daya pendengaran. Leon juga mengalami masalah tidur dan hilang selera makan. Bagi setiap ibubapa, perkara paling ngeri yang dihadapi adalah apabila insan tersayang jatuh sakit. Insya Allah, dengan izinnya, kesihatan Leon akan bertambah baik. Terima kasih atas sokongan semua. Allah mendengar setiap doa kamu kepada Leon. Kepada seluruh ibubapa diluar sana, saya harap anak-anak kamu juga sihat, ceria dan baik-baik saja. Keluarga saya merancang untuk pergi bercuti musim panas ke Sepanyol namun doktor tidak membenarkan Leon menaiki pesawat dalam tempoh 3 hingga 4 bulan sehingga dia benar-benar sembuh. Menurut doktor, tekanan dari pesawat boleh menyebabkan komplikasi serius kepada Leon. Buat ibubapa diluar sana, boleh tak kongsikan kepada saya, jika anak-anak kamu pernah mengalami penyakit sama seperti Leon dan berapa lama tempoh mereka tidak dibenarkan menaiki kapal terbang? Selain itu, umur berapakah waktu yang sesuai dan selamat untuk anak kecil menaiki pesawat?

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Lobak Merah

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Dia yang cetus kontr0versi ini” – Rihana ‘Demand’ Rumah Agam RM41 Juta & Nafkah RM123 Ribu Sebulan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*