Kenali Anak Gadis Lisdawati, Hanna Faresha Yang Menjadi Rebutan Ramai Lalaki

Jika anda masih ingat, Gempak pernah kongsikan kisah kejayaan anak pelakon Fauzi Nawawi, Hanna Faresha yang pernah mendapat keputusan cemerlang 10 A dalam SPM tahun lalu. Akhirnya, Hanna yang menyambung pengajian di Intec Education College sudah bergraduasi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Selamat Hari Raya Aidilfitri ! Maaf Zahir Dan Batin ❤️ #sempatberaya #teamrayaKL

A post shared by Hanna Faresha (@hannafaresha) on

Bagaimanapun, apa yang lebih menarik perhatian apabila isteri Fauzi, pelakon Lisdawati send1ri berkongsi foto anak t1rinya itu di laman Instagramnya. Ramai antara lain selain mengucapkan tahniah turut ‘mencuba nasib’ menawarkan d1ri untuk menjadi menantu pasangan Fauzi dan Lisdawati itu.

” Mama Lisdawati, tak nak jadikan saya anak menantu ker?” tvlis seorang pengguna yang dikenali sebagai @mohdfaizalhisham.

” Hi Mama,” tambah @mahadie_mohd.

Bukan itu sahaja, ramai yang turut memuji kecantikan Hanna yang boleh diibaratkan seperti adik Lisdawati.

” Cantik ibu dan anak, macam siblings je,” tvlis salah seorang pengguna lain.

Terdahulu, Hanna, 19, merupakan anak hasil perkahwinan Fauzi bersama bekas isteri sebelum Fauzi mend1rikan rumah tangga dengan Lisdawati. Apapun, tahniah kami ucapkan atas kejayaan Hanna!

Sementara sebelum ini, pelakon dan pengarah Fauzi Nawawi gembira kerana anaknya, Hana Farisha mendapat keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM).

Hanna, merupakan anak hasil perkahwinan Fauzi bersama bekas isteri sebelum Fauzi mend1rikan rumah tangga dengan aktres Lisdawati.

“ Perasaan saya tidak dapat digambarkan dengan kata-kata. Saya sangat gembira apabila anak saya memberitahu keputusan SPM yang diperolehinya.

“ Saya send1ri tidak menjangkakan dia akan mendapat 10A kerana sebelum ini, sewaktu peperiksaan percubaan SPM, dia hanya mendapat 9A sahaja,” kata Fauzi ketika dihubungi oleh Astro Gempak.

Selain itu, Fauzi juga membuktikan yang perpisahannya bersama bekas isteri bukan pengahalang untuk anaknya berjaya dalam pelajaran.

“ Bekas isteri saya seorang penjawat awam. Dia mementingkan pelajaran, sama seperti saya dan Lisdawati terapkan kepada anak-anak. Walaupun kami sudah tidak bersama, kami berhubung baik demi anak-anak.

Sebelum ini, anak sulung saya turut mendapat keputusan cemerlang dalam SPM dan kini melanjutkan pelajaran di Universiti Malaya.

“ Perpisahan saya dengan bekas isteri bukan penghalang anak-anak untuk berjaya kerana cara mendidik mereka harus betul dan pelajaran serta keperluan harian mereka harus diberikan keutamaan.

Saya, bekas isteri dan Lisdawati sama-sama memberikan tumpuan kepada anak-anak supaya mereka pentingkan pelajaran dan agama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Time spent reading increases your lifetime.” 📗 . I used to do a lot of reading, and it was certainly one of the most enjoyable things I did during my spare time. Yet, in recent years, “I am too busy” has become an excuse for me to not read. As part of Titan’s #GiftOfTime Campaign, I have decided “excuse no more!”. I grabbed one of the books from the shelf and spent an entire day cozying on the sofa, immersing myself in a fictional world. I have never felt so refreshing for a long time and certainly the best #GiftOfTime for myself! ☺ . So what are you offering yourself as a #GiftOfTime? Tag @TitanMalaysia and let them know to win great prizes! 💚

A post shared by Hanna Faresha (@hannafaresha) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

– by kak blush blush ❤️

A post shared by Hanna Faresha (@hannafaresha) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

– @shxxbi131 vibes ✨

A post shared by Hanna Faresha (@hannafaresha) on

VIDEO :

 

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : MH

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Kenali Anak Gadis Lisdawati, Hanna Faresha Yang Menjadi Rebutan Ramai Lalaki"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*