Foto Emma Maembong makan pizza, netizen kata bukan di Sungai Buloh tapi di kel4b malam – “Saya pergi sebab pizza sana sedap!”

PERKONGSIAN pelakon Emma Maembong yang memuat naik foto sedang menikm4ti pizza di sebuah restoran mendapat perhatian netizen.

Pada foto tersebut, Emma atau nama sebenarnya, Fatimah r0hani Ismail mem4ut lokasi sebuah restoran di Sungai Buloh, Selangor, namun menjadi persoalan apabila ada netizen mendakwa gambar tersebut berlokasi di sebuah kelab malam popular.

Segelintir netizen meningg4lkan komen meminta penjelasan pelakon filem Kimchi Untuk Awak itu yang mend4kwa kononnya dia meniipu lokasi pada gambar tersebut.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

yummy 😋 #emanizers #emmamaembong @emanizers

A post shared by EmmaMaembong (@emma_maembongofficial) on

“Ini bukan dekat Sungai Buloh ini di jalan Tun Razak la sis.

Beberapa netizen memerli Emma berhubung lokasi yang diletakkan di laman Instagramnya.

“Siapa cakap ni dekat Trec? Bukan la. Emma mana pergi Trec.

“Dekat Sungai Buloh ke ni? Saya tinggal kat sini, tak pernah jumpa pun,” soal beberapa netizen.

Tidak mahu peminat terus berteka-teki, Emma yang membalas komen tersebut mengakui dia berada di kelab malam itu hanya untuk menikm4ti pizza tersebut.

“Memang ni dekat Trec tapi saya share lokasi saya sekarang. Saya pergi la, pizza sana sedap, why?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emma rasa bangga dan bersyukur dapat mewakili selebriti & social media influencer , peroleh exclusive invitation ” NETWORKING SESSION ” bersama Dato Sri Rina Mohd Harun , Menteri Pembangunan Luar Bandar sempena event terbesar gilang gemilang , dwitahunan , Karnival Usahawan Desa (KUD 2019 , Putrajaya 17-21 Okt ) di Dewan Seri Lestari Putrajaya. Terima kasih Kementerian Pembangunan Luar Bandar krn menjadikan KDU ini sebagai salah satu usaha dan platform terbaik utk SME memasarkan , mengembang dan transform perniagaan dengan lebih maju & meluas . Jumpa Emma dan produk Emma di KDU 2019 nanti ! ✈️ #KDU #karnivalusahawandesa #kdusejahtera #networkingsession @kud_kplb #emanizers #emmamaembong @emanizers

A post shared by EmmaMaembong (@emma_maembongofficial) on

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Mstar

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Foto Emma Maembong makan pizza, netizen kata bukan di Sungai Buloh tapi di kel4b malam – “Saya pergi sebab pizza sana sedap!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*