“Sekelip Mata Perasaan Teruja Nak Beribadah Itu Hilang” – Noorkhiriah Nyaris ‘Diperguna’ Agensi Ibadah Umrah

Pelakon Noorkhiriah berkongsi kisah dirinya yang hampir diperguna sebuah agensi pelancongan tempatan yang menawarkan penajaan sepenuhnya untuk dia menunaikan ibadah umrah.

Menurut Noorkhiriah, perasaan terujanya untuk menunaikan ibadah umrah hilang sekelip mata apabila pihak penganjur yang melantik dirinya sebagai duta telah mengani4ya pihak lain.

“Pada awalnya saya seronok apabila dilantik sebagai duta untuk mempromosikan pakej umrah agensi berkenaan dalam media sosial, namun segalanya hilang apabila ada pihak mengakui diani4ya oleh pihak terbabit.

“Sekelip mata perasaan teruja nak beribadah itu hilang. Memang saya rasa sangat bersalah kerana tawaran itu dilakukan hasil bayaran penuh daripada jemaah lain.

Noorkhiriah berkata demikian ketika ditemui pada majlis pelantikannya sebagai duta untuk agensi pelancongan Maad Travels (M) Sdn. Bhd di Restoran Rebung Chef Ismail, Kuala Lumpur, baru-baru ini.

Tambah pelakon drama bersiri Nur ini, pengalaman pahit itu membuatkannya mengambil keputusan untuk menarik diri.

“Akibat daripada itu saya terus bertanyakan sebenar daripada pihak tersebut dan mengambil keputusan untuk menarik diri.

“Bagi saya biarlah saya tidak dapat ke Makkah daripada saya ani4ya orang yang yang sudah membuat pembayaran,”

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: gempak

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Sekelip Mata Perasaan Teruja Nak Beribadah Itu Hilang” – Noorkhiriah Nyaris ‘Diperguna’ Agensi Ibadah Umrah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*