“Akhirnya Saya Bertemu Dengan Pengasuh Yang Boleh Menjaga Anak-Anak” – Hanis Zalikha

Pelakon dan pengacara, Hanis Zalikha mengakui perlu mengupah seorang pembantu untuk menjaga anak-anaknya kerana sibuk dengan tuntutan kerja.

Menurut Hanis, dia terpaksa melupakan hasrat untuk menjaga anak keduanya, Alisa Aisyah secara sepenuh masa seperti yang dilakukan sebelum ini untuk anak pertamanya, Yusuf Iskandar. 

“Untuk anak kedua ini saya harus mengupah seorang pembantu untuk menjaga Alisa kerana sibuk untuk menguruskan kerjaya dan perniagaan.

“Saya tak dapat menjaga Alisa sama seperti Yusuf dahulu secara sepenuh masa kerana agar sukar menguruskan dua orang anak secara serentak jadi saya harus mempunyai pembantu buat sementara waktu,” katanya.

Hanis berkata demikian ketika ditemui pada majlis pelancaran kerusi kereta bayi Daiichi, di Happi Kiddo, IPC Shopping Centre Mutiara Damansara,baru-baru ini

Tambah Hanis, dia bersyukur apabila telah bertemu pengasuh yang bersesuaian dan berpengalaman untuk menjaga anak-anaknya.

“Akhirnya saya bertemu dengan pengasuh yang boleh menjaga anak-anak ketika dalam tempoh bekerja. 

“Orangnya baik, berpelajaran dan mempunyai pengalaman bekerja di pusat jagaan kanak-kanak sebelum ini,” ujarnya lagi.

Hanis dan suaminya, Hairul Azreen telah berkahwin pada 5 Jun 2015 dan dikurniakan dua orang anak Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah.

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: Gempak

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Akhirnya Saya Bertemu Dengan Pengasuh Yang Boleh Menjaga Anak-Anak” – Hanis Zalikha"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*