Pelakon Lelaki Dit4han P0lis Dipercayai Bertindak Kas4r Terhadap Bekas Tunang.

Kecoh sejak awal malam tadi apabila berita mengenai seorang pelakon lelaki yang didakwa telah bertindak kasar terhadap bekas tunang  sehingga mendatangkan kec3der4an adalah Syafie Naswip.

Malah, menerusi laporan portal hiburan, ia jelas memaparkan wajah bintang Mukhsin itu sebagai individu yang did4kwa terlibat dalam kes berkenaan.

Sementara itu menerusi Utusan Online awal malam tadi melaporkan, pelakon lelaki yang baru sahaja putus cinta itu hadir menyerah diri di Balai Polis Kinrara serta mengaku menc3der4kan m4ngs4.

Suspek bagaimanapun telah dilepaskan dengan jaminan p0lis sebaik rakaman percakapan diambil.

Pada masa sama, pihak berkuasa seperti yang dipetik turut menjelaskan, si4s4tan lanjut diteruskan mengikut Seksyen 506 kerana melakukan uguut4n jenayah dan Seksyen 323 k4nun yang sama kerana dengan sengaja mendatangkan kec3d3r4an.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

. I’ve never cared about how successful or how big i am going to be, I just wanted to be part of a story that affected people, made them laugh or cry, To me, That was more important than having my face on some billboard.

A post shared by Syafie Naswip (@syafienaswip) on

Artikel tersebut memaparkan, pelakon tersebut yang baru pu tus tunang baru-baru ini dit4han polis selepas did4kwa menc3deer4kan bekas tunangnya dengan menceek1k serta menuum buk mulut m4ngsa hingga berd4r4h dalam kejadian di Taman Puncak Jalil, Bandar Putra Permai pada 26 Jun lalu.

Mengimbas semula, pasangan pelakon Syafie Naswip dan Aishah Azman mengikat tali pertunangan dalam sebuah majlis tertutup di Forest Valley Hall, Cheras pada 7 April lalu.

Biarpun belum menetapkan tarikh perkahwinan, namun mereka pernah meluahkan hasrat untuk disatukan sebagai pasangan suami isteri pada akhir tahun ini.

Syafie dan Aishah mengenali satu sama lain sejak 2015 dan mula menjalinkan hubungan cinta sejak setahun lalu.

Namun, keduanya mengambil keputusan untuk memu tuskan pertunangan, beberapa minggu lalu.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Foto: Instagram Syafie Naswip

Sumber : MH


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Pelakon Lelaki Dit4han P0lis Dipercayai Bertindak Kas4r Terhadap Bekas Tunang."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*