“Last W4rning, Tindakan Akan Diambil,” – Giliran DS Vida Sam4n Netizen?

Memberi am4ran kepada pengguna media sosial yang meninggalkan komen keterlaluan di laman sosialnya, usahawan kosmetik, Datuk Seri Vida dikatakan bakal mengambil tindakan und4ng-und4ng.

Malah, difahamkan pihaknya juga sudah mengenal pasti individu terlibat.

Berita yang dikongsi menerusi Insta Story ini turut memuatkan beberapa komen ‘terpilih’ yang bakal menerima notis tidak lama lagi.

“Last warning!

“Tindakan akan diambil terhadap netizen yang menulis komen keterlaluan. Pihak kami sudah mengenalpasti individu-individu berkenaan dan dalam proses mengumpul butiran lanjut mereka sebelum notis dihantar,” tulisnya disertakan beberapa paparan komen.

Terdahulu, Vida dikriitik gara-gara dikatakan cuba merendahkan hak penyanyi Aisyah apabila memasukkan berlian ke dalam balang makanan ringan sebelum menyerahkan beberapa barangan kemas kepada pemilik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saya ketepikan keegoaan, saya kebelakangkan Maruah saya… Dengan niat ikhlas memberi sebagai rasa ingin mudahkan CARA.. . Sepatut & seasalnya..benda ni patut habis.selesai ..sepi..bagi jer..namun bermula dgn PC Aisyah yg Menyatakan dah MENANG TUNTUTAN..padahal saya SeTUJU untuk bagi..alahhh..bagi je la… . selepas membaca yasin, saya teringat pada mula nak selesaikan dan mengakhiri semua issue ini dengan senyap untuk membiarkan pihak peguam menguruskan urusan penyerahan berlian itu.. . Tetapi digerakan hati..setelah Mohon petunjuk untuk membuat sesuatu yang berat untuk dilakukan tetapi perlu dilakukan demi sebuah keikhlasan sy, yang kian RAPUH.. . Sebab banyak sangat benda yang unexpected berlaku.. . Namun atas sandaran Nawaitu.. .NIAT.. lahir Kekuatan sy..samatelah adalah ilham atas sejadah untuk saya satukan SALMONSALTEDEGG CIKB dan DIAMOND.. SALMON DIOMOND.. Katalah, apa saja kerana saya yg LALUI.. SYA YG SELAMI. . @cikb_hq_salted_egg_salmon . .

A post shared by Dato’ Seri Dr. Hajah Vida (@datoserivida) on

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Foto : Instagram Datuk Vida via Media Hiburan

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Last W4rning, Tindakan Akan Diambil,” – Giliran DS Vida Sam4n Netizen?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*