“Boleh buat DNA test” – Rihana Oksana Terkesan Kenyataan Peguam Tuanku, Minta Lakukan Ujian DNA Untuk Kepastian

Kemeluut isu pencer4ian Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V dan wanita Rusia, Rihana Oksana Gorbatenko nampaknya makin memuncak.

Kalau terdahulu, peguam Sultan Muhammad V ada mengeluarkan kenyataan berkaitan pencer4ian tersebut yang menyatakan bahawa, “Tiada bukti objektif lagi yang menunjukkan (Sultan Muhammad V) bapa kandung bayi itu”.

Sumber: Instagram

Nampaknya kali ini, Rihana dan mereka yang rapat dengannya telah memberi maklum balas berkaitan hal tersebut di MSN News.

 

“Kalau ragu-ragu… buat DNA test” 

Menurut laporan, Rihana yang kini dilihat tertekan dengan berita cer4i yang dihadapinya telah meminta pihak Sultan Kelantan untuk membuat ujian DNA.

Hal ini juga diikuti dengan komen dari rakan-rakan Rihana yang kelihatan dalam ‘in denial’ dengan mengakui Ratu Moscow tersebut masih isteri kepada Sultan Kelantan dan menolak kenyataan peguam, Koh Tien Hua bahawa Sultan Muhammad V bukan bapa kandung kepada Ismail Leon. 

Sumber: Instagram

N0nsense! Kami sangat sedih apabila Tuanku telah memilih seorang peguam yang terlalu banyak bercakap dan tidak professional. 

“Semua pihak yang rapat dengan Oksana – ibu bapa, rakan dan keluarga – sedang menunggu permohonan maaf terbuka daripada peguam tersebut. 

“Dan kalau (Sultan Kelantan) rasa ragu-ragu, dia boleh saja buat DNA test. Oksana sudah bersedia untuk lakukan ini – saya boleh jamin semua ni sebab saya rakan rapatnya,” Liliya Nastaeva, 32, rakan Oksana.

“Bapa dan anak berwajah sama” 

Liliya Nastaeva juga menambah wajah Ismail Leon memang ada persamaan dengan Sultan Muhammad V.

“Kalau Oksana tunjuk wajah anaknya, mungkin takkan ada sesiapa yang akan ragu-ragu sebab wajah bapa dan anak memang sama,” katanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

21 May 2019 – the Day, when my life was divided into “before” and “after”. Everything that I was told about the changes occurring with a woman after the birth of a baby is true. This love is special. These feelings are completely new. I am greatful to Allah and my husband for our son. Now there are three of us. Thank you for choosing our family, Tengku Ismail Leon Petra Bin Tengku Muhammad V Faris Petra 21.05.2019- день, когда моя жизнь разделилась на “до” и “после”. Все, что мне рассказывали об изменениях, происходящих с женщиной после рождения малыша – чистая правда. Эта любовь- особенная. Эти чувства- совершенно новые. Я благодарна Всевышнему и мужу за нашего сына. Теперь нас трое. Спасибо за то, что выбрал нашу семью, Тенку Исмаил Леон Петра Бин Тенку Мухаммад V Фарис Петра

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

Dalam pada itu, peguam Oksana di Moscow, Evgeny Tarlo berkata, pertuduhan bukan bapa kandung itu satu ‘peniipuan’ dan sangat ‘celup4r’.

Dia juga mencabar peguam dari Singapura tersebut untuk membuktikan jika benar dia mewakili Sultan Kelantan.

“Saya tak kenal siapa Encik Koh Tien Hua, dan dia tak ada hak bercakap tentang kehidupan peribadi Oksana Voevodina. 

“Dia mesti tunjuk kelayakan,” kata Tarlo.

Surat bukti cer4i dari peguam Sultan Kelantan | Sumber: Blog

Buat masa ini dilaporkan ibu kepada Rihana Oksana telah mengambil tanggungjawab sebagai nenek dalam menjaga anaknya dan cucu yang berusia 2 bulan itu di Moscow. Manakala bapa Oksana pula memilih untuk mendiamkan diri dengan alasan dia sedang bercuti.

Sama-sama kita nantikan apa kesudahannya. Semoga yang baik-baik saja buat semua. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saya sedang menulis dan saya tidak dapat menahan air mata dari mengalir…dan saya rasa tidak perlu untuk menahannya, kerana ia adalah tangisan kegembiraan dan kesyukuran! Saya masih tidak percaya yang saya menerima bergitu banyak mesej yang baik daripada anda semua. Daripada seluruh pelusuk dunia! Dan sudah tentu saya mahu beritahu kepada semua rakyat Malaysia: anda semua berjiwa besar, kerana menerima dan menyokong saya – seorang wanita dari negara asing dan membesar dengan budaya berbeza. Saya sangat bangga darah Malaysia mengalir dalam anak saya dan saya akan lakukan apa sahaja untuk dia membesar selayaknya dengan kasih anda semua. Dalam hidup saya, saya terpaksa menghadapi pelbagai jenis kejahatan, tipu daya dan hasad dengki. Tetapi anda meyakinkan saya bahawa masih ada kebaikan di dunia ini. Kalaulah saya berpeluang, saya mahu memeluk anda semua dengan kegembiraan . Sokongan dan dorongan anda semua amat berharga bagi saya. Mesej masuk tidak henti-henti, saya akan terus berkongsi kisah hidup saya dengan ikhlas dan jujur. Semoga Allah memberkati anda semua, kawan-kawanku! P.S. Hari ini genap 2 bulan umur Leon. Terus membesar dan bahagia si cilik duniaku.❤️

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Lobakmerah

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Boleh buat DNA test” – Rihana Oksana Terkesan Kenyataan Peguam Tuanku, Minta Lakukan Ujian DNA Untuk Kepastian"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*