Ramai “makan hati” tengok Mgsa Eks1den dapat pegang tangan Fathia Latiff. Rupa2nya ini sebab Fathia ada disitu

Pelakon Fathia Latiff menjadi individu terawal membantu seorang remaja m4ngsa kem4langan jalan raya baru-baru ini.

Menerusi perkongsian di Twitter milik pengguna bernama miruloy, Fathia tanpa segan silu turun untuk menolong rakannya, Sai yang terbaring di bahu jalan akibat kemalangan.

“Sai alhamdulilah ok, sekarang ni dia nak jumpa sangat Fathia Latiff sebab dia orang pertama di tempat kejadian tadi, banyak tolong Sai bang. Eh geram pulak aku

“Akhirnya betullah Fathia Latiff tolong Sai sebab ada bukti bergambar, mantap dik saii. Mantapppp,” tulis pengguna terbabit.

Sai alhamdulilah ok, Sekarang ni dia nak jumpa sangat fathia latiff sebab dia orang pertama di tempat kejadian tadi, banyak tolong Sai bang. Eh geram pulak aku.

 Ucu Loy (@miruloy)

Akhirnya betul lah Fathia Latiff tolong Sai sebab ada bukti bergambar, mantap dik saiiiii. Mantappppp 

 Ucu Loy (@miruloy)

Sebab Fathia ada disitu

Difahamkan Fathia yang kebetulan berada ditempat kejadian bertindak menenangkan m4ngsa kem4langan terbabit sementara menunggu ambulans tiba di lokasi kejadian. Namun, mencetuskan perasaan ger4m dalam kalangan netizen apabila Sai berpeluang untuk berpegangan tangan dengan Fathia ketika kejadian berlaku.

Tidak lupa juga ada yang masih mengambil tahu dan bertanyakan khabar pemuda terbabit.

Walaupun pelakon Fathia Latiff dilihat semakin menyepi setelah menjadi bahan bualan netizen dengan pelbagai kontroversi tidak lama dulu dan yang terbaru sengaja memberi kem4rahan pada seorang netizen bila dengan sengaja menegur kening hinggakan para netizenpun tidak puas hati.Tidak dapat dipastikan masalah yang dilaluinya sehingga terkait dengan berbagai isu seperti siri perbal4han dengan beberapa selebriti dan bermacam lagi.

Apapun setiap insan yang dijadikan oleh Allah SWT sememangnya tak lepas dari membuat kesalahan dan semoga Fathia menjadi wanita solehah yang sejati.

 

 Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber  : kl viral via tubeviral

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Ramai “makan hati” tengok Mgsa Eks1den dapat pegang tangan Fathia Latiff. Rupa2nya ini sebab Fathia ada disitu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*