DS Aliff Syukri Dedah Ada Rumah Di Pavilion Yang Berharga Berjuta-Juta, Beli Pakai Duit KWSP!

Bukan mudah menjadikan sesuatu impian itu sebagai satu kenyataan. Misalnya itulah yang boleh disimpulkan buat usahawan,  Datuk Seri Aliff Syukri.

Menerusi Instagram, penyanyi Abang Nak Tegur itu mengakui dirinya perlu ada azam dan impian bagi membeli rumah di kawasan elite, Pavilion.

Pada masa sama, dia bukan mahu menunjuk-nunjuk. Sebaliknya hanya ingin berkongsi bahawa anak felda juga mampu menggapai impian jika berusaha.

Lawa x rumah abag ni.. bebetul atas pavilion ..mudah abg nak shopping??? impian dan harapan.. dan berdiri dari hasil sendiri harapan.

“Haa impian dan jga harapan abg waktu baru nak up niaga… kdg kala ada org kata abag suka menunjuk. tetapi sbnrnya ramai org tk thu ini adalah impian abag mmpunyai antara rumah partmen paling mahal di malaysia ni.. di tgh2 kota kuala lmpur yg

“Abang ni asal kmpg felda kecau 1 dan teringin nak ada umah di tgh bndar… kdg rasa mcm tak logik rmah yg berkeluasan 3ribu Sft.. ini harganya hampir 6juta. tetapi ini adalah nilai yg perlu dibayar,” tulisnya.

Jelasnya lagi, rumah impian ini dibeli hasil simpanan KSWP.

“Dulu abag.. tanamkan azam klau ada duit yg lebih abag nakk ada rumah persinggahan abag sndiri.. weeknd house… syukur alhamdulillah ada dherb dan @as.legacymalaysia .. abag dpt mmbeli rumah ini hnya hasil duit KWSP abag..iyee duit kwsp abag.

“Lebih kurang 5 tahun abag niaga hasil dripada mnyimpan kwsp abag mndpt mempunyai rumah di sini… ini adalah salah satu impian abag.. apa impian awak?????,” tulisnya panjang lebar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lawa x rumah abag ni.. bebetul atas pavilion ..mudah abg nak shopping??? impian dan harapan.. dan berdiri dari hasil sendiri.. . haa impian dan jga harapan abg waktu baru nak up niaga… kdg kala ada org kata abag suka menunjuk😓😓 tetapi sbnrnya ramai org tk thu ini adalah impian abag mmpunyai antara rumah partmen paling mahal di malaysia ni.. di tgh2 kota kuala lmpur yg … ..abag ni asal kmpg felda kecau 1 dan teringin nak ada umah di tgh bndar… kdg rasa mcm tak logik rmah yg berkeluasan 3ribu Sft.. ini harganya hampir 6juta😅😳tetapi ini adalah nilai yg perlu dibayar… . . . dulu abag.. tanamkan azam klau ada duit yg lebih abag nakk ada rumah persinggahan abag sndiri.. weeknd house… syukur alhamdulillah ada dherb dan @as.legacymalaysia .. abag dpt mmbeli rumah ini hnya hasil duit KWSP abag..iyee duit kwsp abag.. lebih kurang 5 tahun abag niaga hasil dripada mnyimpan kwsp abag mndpt mempunyai rumah di sini… ini adalah salah satu impian abag.. apa impian awak????? 🤗

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Beresedekah dan berbaktilah kepada ibu bapa agar rezeki sentiasa dipermudahkan Allah, seperti yang dilakukan usahawan produk ini.

Foto : Instagram Aliff Syukri

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: MH

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "DS Aliff Syukri Dedah Ada Rumah Di Pavilion Yang Berharga Berjuta-Juta, Beli Pakai Duit KWSP!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*