Anak Kucing Terbiar Ini Memilih Seorang Lelaki Sebagai Tuannya, Dan Tidak Melepaskan Kaki Lelaki Tersebut Sehingga Dia Diterima

Seekor anak kucing berlari ke arah Kawasaki Hina semasa dia sedang pulang ke rumah berdekatan taman. Tidak jelas mengapa kucing tersebut memilih untuk mengikuti Hina. Lalu Kawasaki mengambil keputusan untuk membawa anak kucing itu pulang.

“Kucing itu tidur apabila sampai di rumah saya,” kata Kawasaki Hina. “Dia seperti keluarga kepada saya. Saya fikir dia juga suka saya. Kami akan menjaga kucing itu selamanya, “katanya.

Kucing itu kemudian dinamakan Vell. Kini, kucing itu telah berusia 3 tahun. Hubungan Kawasaki Hina dan kucing itu sangat akrab. Vell akan mengikuti Hina setiap langkah di sekitar rumah dan meneman Kawasaki Hina yang sedang melakukan kerja rumah. Kucing itu telah melakukan perkara ini sejak hari pertama berada di dalam rumah. Walau bagaimanapun, kita tidak menyangkal yang kucing ini sangat comel!

#1. Seekor anak kucing telah datang ke Kawasaki Hina.

#2. Kawasaki Hina pun tidak pasti mengapa kucing itu datang ke arahnya.

#3. Kawasaki Hina telah mengambil keputusan membawa kucing itu pulang ke rumahnya.

#3. Kucing itu tertidur ketika sampai di rumah Kawasaki Hina.

#4. Dia adalah seperti keluarga pada diri saya.

#5. Suka menghabiskan masa dengan tidur.

#6. Comelnya bersantai di tangga itu.

#8. Alolo.. comelnya.

#9. “Saya sangat sayang padanya”

Pernahkah anda mengalami keadaan seperti ini apabila kucing datang mendekati anda? Pernahkah anda membawa balik kucing dan membelanya? Sila kongsikan pandangan anda di dalam ini!

 

 Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: cerkosong via DiariDunia

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Anak Kucing Terbiar Ini Memilih Seorang Lelaki Sebagai Tuannya, Dan Tidak Melepaskan Kaki Lelaki Tersebut Sehingga Dia Diterima"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*