Akhirnya P0lis Dedah Lap0ran Ujian Doktor, Ifan Seventeen & Citra Monica!

Baru-baru ini kecoh di media sosial apabila vokalist kumpulan Seventeen, Ifan ditangkap kh4lwat dengan seorang wanita bernama Citra Monica di sebuah pangsapuri.

Namun, kedua-dua mereka menafikan tudvhan yang dilemparkan oleh orang ramai dan melakukan pemeriksaan doktor untuk membuktikan mereka tidak bersalah selepas suami Citra, Adit membuat lap0ran p0lis.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love the life you live, live the life you love -Bob Marley-

A post shared by Riefian Fajarsyah (@ifanseventeen) on

Menurut laporan Detik.com, pihak polis telah mendedahkan hasil siasatan terhadap pasangan ini dan tidak menemukan apa-apa bukti yang menunjukkan Ifan dan Citra melakukan hubungan in-tiim.

“Hasil visuum (ujian alat Kel4min) daripada Pegawai Perubatan yang melakukan pemeriksaan, kami tidak menemui sebarang tanda koy4k dan juga tidak ada luk4 atau meninggalkan bekas. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alhamdulillah hari ini mulai manggung lagi, the very first gig since December last year. Sengaja ambil panggungan yang ga terlalu besar dan ga terlalu masal, untuk pengenalan kembali ke panggung, pengenalan kembali ke semua suasana diatasnya, untuk sesuatu yang besar diakhir tahun ini insyaAllah. Terimakasih @magetanpark yang sudah mengundang aku ksana, menyenangkan banget tempat dan auranya. Eventhough it felt so awkward diatas panggung tanpa anak2, dan memang butuh keberanian yang besar buatku sampe bisa nginjekin kaki diatas panggung lagi. Tapi insyaAllah semua ini buat rencana BESAR diakhir tahun, bismillah. 📸 : @isnaraindbow

A post shared by Riefian Fajarsyah (@ifanseventeen) on

“Jadi saya boleh katakan bahawa tidak ada sebarang hubungan yang berlaku diantara mereka selepas pemeriksaan dilakukan,” ujar M. Rifai, Ketua P0lis Jen4yah di Bandung.

Terdahulu, Ifan atau nama sebenarnya, Riefan Fajarsyah kehilangan isterinya Dylan Sahara dan tiga anggota kumpulannya selepas meningg4l dunia dalam kejadian tsun4mi Anyer, Banten.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: Detik.com via Gempak

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Akhirnya P0lis Dedah Lap0ran Ujian Doktor, Ifan Seventeen & Citra Monica!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*