Tak Sangka Isteri Dedah Sikap Sebenar Aliff Satar! Rupanya Alif Satar Jauh Beza Dengan ‘Zafran’ – Isteri

LAKONAN Alif Satar sebagai Zafran menerusi drama bersiri Pia menarik perhatian penonton yang rata-ratanya mengecam watak tersebut.

Menurut isteri kepada Alif iaitu Sha Dila Halid, watak Zafran itu jauh berbeza dengan diri sebenar suaminya yang dianggap mempunyai banyak sifat baik.

“Lelaki yang jauh berbeza dengan Zafran. Lelaki ini mempunyai jiwa yang baik, dia beri lebih daripada yang diterima, tidak pernah minta untuk ‘terima kasih’ atau ‘bagus’ daripada orang lain.

“Tidak pernah dia pukvl saya, tidak pernah men3ngking saya, tidak pernah mahu melihat saya susah, sentiasa membantu dalam kerja rumah.

“Tak tinggal puasa macam Zafran, solat tak tinggal dan seorang yang mementingkan keluarga,” kata Sha Dila.

Sha Dila dedah sifat baik yang ada pada Alif.

Shadila yang kini sedang hamil anak ketiga mereka memuat naik perkongsian tersebut menerusi laman Instagramnya pada Sabtu.

Drama tersebut yang turut dibintangi oleh Zara Zya dan Naim Daniel itu mula ditayangkan sejak 3 Mei lalu menerusi TV3 pada pukul 9 malam.

Dalam pada itu, Sha Dila memberitahu dia akan berasa penat jika berterusan menyenaraikan kebaikan Alif namun menganggap suaminya layak untuk mengetahui kesemuannya.

Selain itu, Sha Dila turut meminta netizen untuk tidak keliru Alif Satar dengan Zafran atau individu lain.

“Saya boleh teruskan dan teruskan. Saya boleh tetapi saya akan penat nak beritahu semua sifat baiknya.

Keluarga Sha Dila dan Alif bakal bertambah dengan kelahiran anak ketiga mereka tidak lama lagi.

“Walau bagaimanapun, dia layak untuk mengetahui dirinya seorang lelaki yang hebat. Tolong jangan keliru dia dengan Zafran atau mana-mana individu lain.

“Yang sama antara Alif dan Zafran adalah mereka sama-sama kacak. Lelaki yang kuat dan harapan utama saya ialah untuk anak-anak saya menjadi seperti Alif Satar,” katanya.

Komen netizen;

Cannot really hate zafran because i see Alif satar…

You are lucky woman kak shad…

Lelaki bila gentle automatik handsome…

Sebelum ini, Shadila pernah menegur individu yang membuat jenaka kononnya keliru antara Alif Satar dengan Aliff Aziz di Twitter.

Terbaharu, sekali lagi netizen mengaitkan nama Alif Satar dengan kont0rversi rumah tangga membabitkan Aliff Aziz dan Bella Astillah.

Sha Dila dan Alif mendirikan rumah tangga pada 15 September dan dikurniakan dua cahaya mata perempuan, Alisha Anugerah, 4, dan Ariana Mecca, 2.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber  : Mstar

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Tak Sangka Isteri Dedah Sikap Sebenar Aliff Satar! Rupanya Alif Satar Jauh Beza Dengan ‘Zafran’ – Isteri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*