“Tak Sangka Allah Jawab Doa Saya Begitu Cepat” – Impian Siti Bawa Aafiyah Tunai Umrah Tercapai

Penyanyi Datuk Seri Siti Nurhaliza, 40, meluahkan rasa terharunya apabila impian untuk membawa anak, Siti Aafiyah ke Mekah terlaksana.

Siti yang bakal berangkat ke Mekah pada minggu depan bersama suami, Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa dan keluarga, berkata, beliau sudah lama menyimpan niat tersebut sejak sebelum hamil lagi.

Menurut Siti lagi, beliau teruja kerana buat pertama kali bakal membawa anaknya, Siti Aafiyah ke Mekah untuk menunaikan umrah.

“Saya selalu berdoa supaya dikurniakan rezeki cahaya mata setiap kali berada di Mekah. Andai diberi rezeki anak, saya mahu bawanya juga ke Mekah.

“Tidak sangka Allah jawab doa saya begitu cepat. Dalam usia Aafiyah baru mencecah setahun lebih dia dapat ke Mekah. Rasanya saya yang menumpang rezekinya,” katanya kepada Kosmo! Online.

Selain Mekah, penyanyi yang popular dengan lagu Anta Permana itu turut menyimpan niat untuk membawa anaknya ke Palestin.

“Saya turut berdoa dan menyimpan niat yang sama ketika berkunjung ke Palestin kira-kira dua tahun lalu. Harapnya suatu hari nanti saya dapat membawa Aafiyah ke Palestin pula,” ujar Siti.

Dalam perkembangan lain, Siti bakal melancarkan lagu raya bersama penyanyi dari Singapura dan Indonesia pada masa terdekat.

 Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: Gempak

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Tak Sangka Allah Jawab Doa Saya Begitu Cepat” – Impian Siti Bawa Aafiyah Tunai Umrah Tercapai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*