Patutlaa Cantik, Rupanya Adik Anzalna Nasir! “Kalau Boleh Selepas Kahwin, Saya Memang Tak Mahu Berada Dalam Industri Lagi,” – Mia Nasir

Memberi bayangan bakal meningg4lkan dunia glamor, adik kepada Anzalna Nasir,  Mia Nasir, mengakui dia terpaksa menolak banyak tawaran lakonan atas sebab komitmen terhadap perniagaan.

Malah tegas Mia, dia juga lebih gemarkan jalani hidup yang privasi, jauh dari persekitaran dunia hiburan.

Ulasnya yang bakal menamatkan zaman bujang tahun ini, dia mahu elak adegan bersentuhan dengan bukan muhrim demi menjaga adab dan hati bakal suami yang dikenali sebagai Adam.

Selepas kahwin kalau boleh saya nak dedikasikan diri hanya untuk suami. Kalau berlakon dan kena pegang lelaki lain, saya tidak selesa dan tidak mahu lakukannya.

“Sebab itu saya bersedia dengan perniagaan, jadi selepas kahwin ada perkara lain yang boleh dilakukan.

“Sekarang pun saya elakkan adegan bersentuhan. Tapi memang kalau boleh selepas kahwin, saya memang tak mahu berada dalam industri lagi,” katanya kepada MH.

Menafikan bakal suami mengekang perjalanan sebagai aktres, Mia secara jujur mengakui siapa tidak cemburu jika melihat isteri atau teman wanita bersentuhan atau bermesra dengan insan lain.

Teman lelaki saya okay saya, asalkan jangan lebih-lebih. Dia seorang yang memahami. Lagipun saya mula berlakon dulu dan baru kenal dia.

“Saya cuba hadkan diri dan pengarah tahu jangan sentuh lebih-lebih,” jelas Mia yang mengenali Adam sejak tiga tahun lalu.

Terdahulu, Mia Nasir antara selebriti yang hadir pada majlis berbuka puasa ‘Mother’s Day Iftar anjuran The Calla & Flores KL di Hilton KL, pada Ahad.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We love food #AnggunDarleena 📸 @hafizbaharuddin17

A post shared by mia nasir (@mianasir91) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday to my beautiful baby sister ❤️ I love this picture, such a beautiful couple!❤️ @nazirahnasir97 #NNN21

A post shared by mia nasir (@mianasir91) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maggie’s Birthday with my❤️ #NNN21

A post shared by mia nasir (@mianasir91) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing that strong trust and never ending love occupy your marriage. Selamat Pengantin Baru @syimmy39 @atiraabby 😊🌷#syamtira

A post shared by mia nasir (@mianasir91) on

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber  : MH

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Patutlaa Cantik, Rupanya Adik Anzalna Nasir! “Kalau Boleh Selepas Kahwin, Saya Memang Tak Mahu Berada Dalam Industri Lagi,” – Mia Nasir"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*