Ingatkah Lagi Noor Farhan Bekas Suami Abby Abadi Sebelum Bercer4i Dulu, Anda Pasti Terkejut Lihat Keadaan Terkininya

Noor Farhan Che Bakar merupakan bekas suami kepada selebriti Abby Abadi.Kisah perkahwinan dan pencer4iannya bersama Abby Abadi telah menjadi tumpuan tahun lepas.

Selepas bercer4i dan masalah reda, Noor Farhan kini mula menceburi bidang seni untuk mencari rezeki.

Ini komen Farhan (ManggaOnline)

“Hari ini saya menjalani sesi casting pertama dan alhamdulillah saya lepas untuk ke peringkat kedua pula selepas ini. Segala-galanya macam pantas sahaja.

“Ia bermula bila saya diperkenalkan oleh seorang kawan kepada pihak yang pernah menguruskan talent agency, Jamal Tommy Talent Agency. Semalam saya dapat panggilan untuk pergi casting.

“Saya masih baru lagi dan berterima kasih kepada pihak yang memberikan tunjuk ajar kepada saya,”

Farhan kini mencuba bidang model pengiklanan dan juga bidang lakonan setelah mendapat dorongan dan galakkan dari kawan-kawannya.

Ini komen Farhan lagi:

“Kawan-kawan saya sarankan saya mencuba nasib dalam bidang seni. Pada mulanya saya berat hati juga sebab dah rasa peritnya bila menjadi tumpuan dengan isu sensasi. Saya akui ketika pertama kami saya bercakap dengan media, saya memang takut-takut. Maklumlah saya tak pernah lalui semua itu.

“Tapi ia sebenarnya memberi kekuatan kepada saya dan saya menjadi seorang yang lebih berani dan tidak malu-malu lagi,”

“Kalau ada lakonan aksi memang saya minat,”

Kini Farhan juga giat menurunkan berat badan dan mendapatkan bentuk badan yang ideal. Dia sudah berjaya menurunkan sebanyak 10 kg.

Sumber: lubukikansepat

Farhan Cuba Bidang Peragaan Dan Lakonan, Tak Tumpang Nama Abby Abadi

Dia mula dikenali kerana berkahwin dengan Abby Abadi. Kalau mula-mula keriuhan timbul kerana perkahwinan mereka dijalankan secara rahsia, kemudiannya perceraian Noor Farhan Che Bakar dengan selebriti itu mendapat tumpuan ramai kerana berlaku tidak sampai setahun usia perkahwinan mereka dan dalam situasi yang menimbulkan kontroversi pula.

Baru-baru ini Farhan telah muncul di Mangga Online, bergaya persis model, sepadan dengan bidang yang ingin diceburinya iaitu peragaan untuk iklan komersil dan katalog serta bidang lakonan. Katanya dia hanya ingin mencuba nasib dan bukannya menumpang nama Abby:

Hari ini saya menjalani sesi casting pertama dan alhamdulillah saya lepas untuk ke peringkat kedua pula selepas ini. Segala-galanya macam pantas sahaja.

Ia bermula bila saya diperkenalkan oleh seorang kawan kepada pihak yang pernah menguruskan talent agency, Jamal Tommy Talent Agency. Semalam saya dapat panggilan untuk pergi casting.

Saya masih baru lagi dan berterima kasih kepada pihak yang memberikan tunjuk ajar kepada saya.

Kawan-kawan saya sarankan saya mencuba nasib dalam bidang seni. Pada mulanya saya berat hati juga sebab dah rasa peritnya bila menjadi tumpuan dengan isu sensasi. Saya akui ketika pertama kami saya bercakap dengan media, saya memang takut-takut. Maklumlah saya tak pernah lalui semua itu.

Tapi ia sebenarnya memberi kekuatan kepada saya dan saya menjadi seorang yang lebih berani dan tidak malu-malu lagi.

Untuk persediaan diri sebagai model dan pelakon, Farhan giat bersenam di gimnasium dan sudah berjaya menurunkan 10kg dari berat 90kg. Dia bercadang untuk menurunkan sebanyak 10kg lagi untuk mencapai berat badan asal.

Adakah Farhan memiliki bakat untuk menyertai bidang lakonan? Nampaknya seseorang perlu memberi peluang kepada Farhan terlebih dahulu baru kita tahu, tak gitu? Manalah tahu bakat Farhan setanding pelakon-pelakon sasa Korea Selatan, mungkin berpeluang menjadi hero slot drama Samarinda nanti. Harap-harap begitulah.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Sekkito

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Ingatkah Lagi Noor Farhan Bekas Suami Abby Abadi Sebelum Bercer4i Dulu, Anda Pasti Terkejut Lihat Keadaan Terkininya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*