[FOTO] Wajah Nasha Aziz Yang Dahulunya Amat Cantik Dan Meng4ncam, Kini Berubah Kelihatan Agak Lain Yang Menjadi Tanda Tanya

Nasha Aziz, 44 pelakon tinggi lampai.. Siapa yang tidak kenal bukan? Sememangnya sentiasa kelihatan cantik dan anggun. Cuma kini wajah Nasha hebat diperkatakan, adakah melakukan sesuatu pada mukanya atau sekadar solekan sahaja? Kalau dulu, kecantikan Nasha nampak natural namun kini macam dah berubah, pada ketika usianya semakin meningkat.

17 Foto Perubahan Wajah Nasha Aziz – Dulu & Sekarang, Biodata ringkas:

Noraishah Abdul Aziz atau lebih terkenal sebagai Nasha Aziz (dilahirkan di Kampung Pandan, Kuala Lumpur pada 14 Mei 1971) adalah seorang model dan pelakon Malaysia. Nasha Aziz memulakan kerjaya dalam bidang permodelan sejak 1989, dia mula diperkenalkan ke dalam dunia modeling oleh Tiara Jacquelina.

Nasha terus mengembangkan nama sebagai model terkenal tanahair hingga ditawarkan kontrak modeling di New York, Amerika Syarikat. Namun, kerana keterbatasan agama dan budaya, Nasha memilih untuk menetap di Malaysia dan meneruskan bidang modeling selain menceburi bidang lakonan.

Betul atau tidak, hanya Nasha yang tahu kedudukan sebenar. Jika dilihat pada foto-foto Nasha memang terdapat perbezaan. Tetapi mungkin juga kerana teknik solekan. Mungkin…

apa kata kita tengok foto Nasha Aziz yang cun melecun ni kat bawah

Wajah Nasha Aziz yang dulu

nampak natural

Wajah Nasha Aziz yang sekarang

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We don’t need fashion to survive we just desire it so much #RR#DesignInspiration #RizmanRuzaini 🏆🌟🏆

A post shared by Nasha Aziz (@nashaaziz) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😘Always lovely to see each other loveliness 🌹🌹Gorgeous Raya #CeresJewelsMalaysia #SpreadTheLove #Blossom #GirlPowerBlessed🌹🌹🌹

A post shared by Nasha Aziz (@nashaaziz) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keep Art Alive ❤️#4evaLikeIt

A post shared by Nasha Aziz (@nashaaziz) on

perasan tak.. nampak lain sangat..

Kesan pembed4han plastik Nasha Aziz mula kelihatan….Sangat men4kutkan. Patutlah lama tak muncul di kaca TV.

Dah agak lama juga kita tak dengar berita tentang pelakon cantik manis ni kan.. baik dalam drama2 kat tv atau filem.

Wajah terkini Nasha Aziz ini kelihatan agak men4kutkan. Apa dah jadi dengan wajah pelakon jelita yang pernah menjadi kegil4an lelaki di Malaysia tersebut?

Apakah pelakon berkenaan melakukan ‘sesuatu’ terhadap wajah beliau atau ianya sekadar kesan make-up sahaja?

Jika dahulu, kecantikan Nasha nampak natural namun macam dah berubah pula sekarang pada ketika usianya semakin meningkat.

Hurmm mesti Nasha dah buat svrgery kat wajah dia.. dulu seriusly memang cantik. Walaupun agak berumur tapi kami suka lihat wajahnya yang nampak manis, natural tu..

 

 Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : PesonaMedia / Soyalemon via sinchanchannel

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "[FOTO] Wajah Nasha Aziz Yang Dahulunya Amat Cantik Dan Meng4ncam, Kini Berubah Kelihatan Agak Lain Yang Menjadi Tanda Tanya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*