[FOTO] Siapa Sangka Ismail Izzani Ada Dua Orang Kakak Yang Cun Melecun.. Wahh Cantiknya Sis!

Kami pasti semua tahu bahawa penyanyi, Ismail Izzani mempunyai bakat tersendiri dan punyai masa depan yang cerah dalam industri hiburan tanah air. Lagu-lagunya kerap diputar di stesyen radio tempatan sekaligus menjadikan Ismail antara penyanyi kegemaran orang ramai.

Tapi tahukah anda, Ismail mempunyai kakak yang cantik dan gorgeous? Hubungan penyanyi muda itu dengan adik-beradik boleh dikatakan rapat, kerana mereka sering lihat muat naik foto bersama. Malah, keluarga Ismail memang sangat supportive! Jom kita lihat beberapa foto salah seorang daripada kakak Ismail Izzani.

Alahai.. Semua senyum sama

Ismail Izzani mempunyai dua orang kakak yang cantik iaitu Fala Zainal (tengah) dan Izzati Zainal (paling kanan). Hubungan mereka sangat akrab kerana masing-masing memberi sokongan antara satu sama lain.

Wah.. so cantik

Aktif bersukan, punyai pasukan netball

Sumber: Instagram Izzati Zainal

Selain meletakkan sasaran untuk memilik rumah sendiri, penyanyi muda Ismail Izzani juga tidak menolak jika ditakdirkan mendirikan rumah tangga pada usia muda.

Bagaimanapun, kata anak teruna Datin Suliza Salam ini, dia menyasarkan usia 25 tahun untuk berkahwin.

“Bukan senang untuk mendirikan rumah tangga. Sedangkan saya sendiri tidak terurus, jadi biarlah saya perbetulkan diri saya dahulu,” ujar jejaka usia 19 tahun ini kepada MHETV.

Mengulas tentang hubungan rapat dengan rakan penyanyi Shalma Eliana, kata Ismail mereka sudah lama berkenalan dan selesa berkawan.

Berita lanjut bersama video di https://www.mhetv.my/ibu-restu-hubungan-ismail-izani-dan-shalma-eliana/

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!  

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber  : utusan dan Oh bulan


Apa kata anda?

Be the first to comment on "[FOTO] Siapa Sangka Ismail Izzani Ada Dua Orang Kakak Yang Cun Melecun.. Wahh Cantiknya Sis!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*