Fazura Singsing Lengan Tengok Fattah Amin Bersama Tiz Zaqyah Kant0i Dalam Kereta

Abdul Fattah bin Mohd Amin, yang dikenali sebagai Fattah Amin adalah seorang pelakon dari Malaysia. Dia terkenal kerana bermain sebagai Adrian, watak utama dalam drama Playboy Itu Suami Aku.

Selepas penampilan sulungnya dikritik kerana kekurangan inventori sebagai pelakon, Fattah menunggu selama dua tahun untuk membuktikan bakatnya.

Pada tahun 2015, Fattah secara amnya diterima sebagai pelakon kerana bertindak sebagai pelakon dalam beberapa drama seperti Bencinta, Rencana Cinta Tak Jadi dan peluang untuk mengembangkan bakat mereka ke Indonesia melalui telefilm yang saya Mengejar Cinta Ke Malaysia dan From Hater To Lover.

Dia meneruskan bakatnya sebagai Kapten Ejaz Fakhri bersama Neelofa dalam pertunjukan Suri Hati Encik Pilot dan Tengku Ian Uzzam bersama Fazura dalam Hero Seorang Cinderella. Dia juga berkahwin dengan pelakon Fazura.

VIDEO BIKIN PAN4S

Sila tonton video:

“Tahap Kebahagiaan Saya Sekarang Di Skala 100”

Sudah dua tahun mendirikan rumah tangga bersama pelakon cantik Nur Fazura, pelakon Fattah Amin mengakui kehidupannya kini sangat bahagia. Ujarnya, disebalik kejayaannya, Fazura adalah wanita yang banyak mendorongnya dan sentiasa ada ketika susah mahu pun senang.

Jika diberi skala kebahagiaan, Fattah memberikan markah maksimum untuk menggambarkan kebahagiaan rumah tangganya. Kata Fattah lagi, kebahagiaan rumah tangganya itu atas doa peminat dan keluarga.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my love, my best travel buddy.. through it all. @fattahaminz ❤️💏🌹💕 #sogratefulforyou #ouradventures #hubsbaby

A post shared by Nur Fazura (@missfazura) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💑

A post shared by Fattah Amin (@fattahaminz) on

“Kalau bagi skala bahagia 1 sehingga 10 tu, 10 la. Kalau 100 sehingga 100 tu, 200 peratus. Ini mungkin doa daripada peminat dan keluarga. Alhamdulillah Allah makbulkan. Saya bahagia dengan isteri saya.

“Fazura banyak membantu saya. Kan orang cakap, di sebalik kejayaan seorang lelaki ada wanita. Wanita itu adalah Fazura,” katanya kepada Media Hiburan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️🦖 @coach #CoachNY #CoachMY 📸 @saufinadzri

A post shared by Nur Fazura (@missfazura) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#CoachMY #CoachNY

A post shared by Fattah Amin (@fattahaminz) on

Ditanya mengenai soal zuriat, Fattah memberitahu dia dan Fazura menyerahkan soal itu kepada ketentuan rezeki dan meminta para peminat mendoakan agar mereka dipermudahkan untuk mendapat cahaya mata.

“Saya tak salahkan orang untuk tanya soalan itu. Bila kita tak kahwin orang tanya bila nak kahwin. Bila dah kahwin, orang tanya bila nak ada anak.

“Kami sama-sama berusaha tapi rezeki itu datang daripada Allah Taala. Doakan supaya Fattah dan Fazura dapat baby tidak lama lagi,” katanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️🌹 @fattahaminz 📸 @hattadolmat_

A post shared by Nur Fazura (@missfazura) on

 

 Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Rotikaya

Sumber  : papaje

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Fazura Singsing Lengan Tengok Fattah Amin Bersama Tiz Zaqyah Kant0i Dalam Kereta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*