‘Dengan Rasa Rendah Diri, Saya Memohon Ampun Dan Maaf’ – Akhirnya Erra Fazira buat pengumuman ini

Pelakon dan penyanyi Erra Fazira tampil memohon maaf kepada semua diatas kesalahan yang pernah dilakukan sebelum ini. Menerusi entri di Instagram (IG), Erra turut memaafkan mana-mana pihak yang pernah menguriskan dan melakukan kesalahan terhadap dirinya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

. Syukur Alhamdulillahhhh.. saya ketemu dgn ustaz yg sgt saya kagumi cara beliau berdakwah.. Sgt lembut dengan setiap bait bicara.. pilihan kata2 bisa menyentuh hati setiap insan termasuk lah saya.. .Moga usaha murni ustaz menambah baik impak buat generasi Islam seterusnya.. moga Allah sentiasa merahmati dan memberkati ustaz sekeluarga.. amiiinn.. . . Reposted from @ebitlew – Sebaknya ya Allah… Tadi Erra Fazira menangis teresak-esak sepanjang atas pentas masa berbual cerita nak semakin dekat dengan Allah dan kisah mula-mula berhijab. Macam-macam difikirkan masa tu. Katanya saya pohon kekuatan darinya. Saya dan semua menangis bersamanya. Dari muda tau ustaz saya niat ya Allah saya nak dekat pada Allah. Saya selalu sangat tengok dakwah ustaz di bawah jambatan pada anak muda. Saya gembira jumpa ustaz sangat. Beliau sangat kuat. Allahuakbar. Kagum pada semua ibu diluar sana yang begitu kuat melalui hidup ini. Saya kata padanya semua ujian ini cuma kerana Allah sayang. Baik sangat orangnya,rendah diri dan suka dengar nasihat. Allahuakbar. Allah sayang padanya Tadi beliau bawa anaknya Engku Aleesya. Cantik sepertinya. Saya tanya padanya apa yang buatnya kuat. Katanya saat berdoa dan menangis minta pertolongannya. Saya kata jika hari ini hari terakhir dalam hidup Era. Katalah tidak ada lagi esok dalam hidup Era apa ingin katakan atau nasihatkan Aleesya dan buat ibubapa Era.. Kita rekodkan di rancangan ini ‘a bit with ebit’ tv alhijrah buat nasihat buat semua di luar sana. Katanya “wahai anakkku Aleesya, jadilah anak yang jaga solat. Jadi orang baik. Dekat dengan Allah. Kerana kita semua hamba Allah. Satu hari kita akan mati. Kita akan dapat bersama dalam syurga jika kita menjadi hamba Allah yang baik Masa bagi buku isteriku bidadari padanya. Ustaz tolong sign. Ustaz tangan kiri sangat baik dan kreatif ni. Allah sayang Era dan anak serta ibubapanya. Tahniah menjadi contoh yang baik buat masyarakat diluar sana Jangan lupa tonton rancangan a bit with ebit di tv alhijrah. Nantikan-ebitlew #abitwithebit #tvalhijrah #isterikubidadari #ebitlew #episod6 – #regrann

A post shared by Erra Fazira (@errafazira) on

‘Dengan Rasa Rendah Diri, Saya Mohon Ampun & Maaf Diatas …..” – Akhirnya Erra Fazira buat pengumuman penting…😰

“Dengan rasa rendah diri, saya mohon ampun dan maaf diatas segala salah dan silap butir bicara atau perbuatan saya selama ini.

“Saya mohon ampunkan segala kesalahan saya dan saya juga lepaskan segala dosa andai ada yang terkait dengan saya samada sedar mahupun tidak.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dengan rasa rendah diri.. saya mohon ampun dan maaf diatas segala salah dan silap butir bicara atau perbuatan saya selama ini… . . Saya mohon ampunkan segala kesalahan saya dan saya juga lepaskan segala dosa andai ada yg terkait dengan saya samada sedar mahupun tidak.. . . Moga ibadah kali ini lebih diberkati.. lebih baik dan segala amalan akan meningkatkan lagi iman dan ketakwaan kita kepada yang SATU! Amin… . . Selamat menjalani ibadah puasa buat seluruh saudara seislam diseluruh dunia.. 😊😊😊💓💓💓

A post shared by Erra Fazira (@errafazira) on

 

“Moga ibadah kali ini lebih diberkati, lebih baik dan segala amalan akan meningkatkan lagi iman dan ketakwaan kita kepada yang SATU! Amin.

“Selamat menjalani ibadah puasa buat seluruh saudara seislam diseluruh dunia,” tulisnya. Menerusi ruangan komen, rata-rata memuji tindakan yang dilakukan oleh Erra dan mengucapkan selamat menjalani ibadah puasa buat Erra.

 Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber  : Gempak

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "‘Dengan Rasa Rendah Diri, Saya Memohon Ampun Dan Maaf’ – Akhirnya Erra Fazira buat pengumuman ini"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*