“Bila G3ng Mel4t4h Berkumpul..”- Gel4gat Azhan Rani Mel4t4h Selepas ‘Ken4kan’ Beto Kusyairy

Azhan bin Abdul Rani atau lebih dikenali sebagai Azhan Rani (lahir 24 Januari 1976) merupakan seorang pelakon lelaki Malaysia, berasal dari Tanjung Karang, Selangor. Selain itu, Azhan juga bersahabat baik dengan pelakon dan pengarah Datuk Farid Kamil, malah beliau mengakui Farid tidak pernah menganiaya sesiapa. Azhan masih membujang dan belum berkahwin, beliau bagaimanapun tidak tertekan jika ditanya tentang soal berumahtangga.

Terbaru tular satu video dilaman instagram dimana gelagat Azhan Rani dan juga pelakon lain yang terlibat adalah Fikhree Bakar dan juga Beto Kusyairy masing-masing melatah. Siapa sangka Azhan Rani juga melatah selepas kerjakan Beto, bahu beliau ditepuk oleh Fikhree membuatkan beliau melatah. Video tersebut mendapat perhatian dari netizen dan terima pelbagai komen.

” Nak kenakan orang, terkena balik kat diri sendiri 😂😂 @azhan_rani @beto_kusyairy @fikhreebakar” 

VIDEO:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nak kenakan orang, terkena balik kat diri sendiri 😂😂 @azhan_rani @beto_kusyairy @fikhreebakar .. #senangterhibur 📹: @intannorsaina

A post shared by SENANG TERHIBUR (@senangterhibur) on

KOMEN NETIZEN:

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

SUMBER: Instagram @senangterhibur Via AKU OKAY

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Bila G3ng Mel4t4h Berkumpul..”- Gel4gat Azhan Rani Mel4t4h Selepas ‘Ken4kan’ Beto Kusyairy"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*