Dikejar Ke Wad Kecem4san, Bekas Pengasuh Aafiyah Sarat H4mil J4tuh Tersungkur Dari ‘Motorbike’

Bagi peminat penyanyi nombor satu negara, Dato’ Sri Siti Nurhaliza pasti cukup mengenali gerangan wanita bernama Dayah Zubit. Dulunya bekas pelajar kejururawatan ini pernah berkhidmat sebagai pengasuh Siti Aafiyah selama 3 tahun.

Namun selepas berkahwin, dia tidak lagi bekerja selain sekarang perlu mengikut suami menetap di Terengganu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ridzuan razali (@are9ridzuan)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MT11 🐝 (@dayahzubit)

Baru-baru ini, Dayah dan juga suami sempat mengadakan sebuah majlis kesyukuran dan juga bersanding kerana tidak berkesempatan gara-gara pelaksanaan PKP. Wanita yang sedang sarat hamil anak sulung tersebut kelihatan cukup manis berjalan ke pelaminan sambil turut dipimpin oleh si kecil Aafiyah.

Yang tak okay mummy dia sebab ada kec3deraan sikit kat kepala…Tapi still bersyukur sebab dah getting better

Walau bagaimanapun, terbaru wanita berusia 26 tahun tersebut dikatakan terpaksa dikejarkan ke bahagian emergency akibat tersvngkur selepas menaiki motorbike. Menerusi satu perkongsian di IG Story, Dayah bagaimanapun menjelaskan kini keadaan bayi yang dikandung dalam keadaan selamat serta aktif.

Akan tetapi, dia send1ri mengalami keced3raan di bahagian kepala, siku, tangan, lutut dan juga kaki. Selain berterima kasih kepada suami dan juga ahli keluarga yang sentiasa menjaganya, ‘mak buyung’ tersebut menegaskan akan berehat dan kurangkan aktiviti sementara tunggu hari untuk melahirkan.

Menerusi Instagram suami Dayah, Ridzuan Razali turut berkongsi gambar mereka di dalam wad sebuah hospital di Terengganu

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ridzuan razali (@are9ridzuan)

Walaubagaimanapun, menerusi perkongsian itu, suaminya tidak memberitahu sebab Dayah dikejarkan ke wad kecemasan tetapi rata-rata pengikutnya mendoakan kesihatan Dayah dan juga keh4milannya semoga sentiasa baik-baik sahaja.

Semoga ibu dan kandungan baik-baik sahaja yee…Rehatlah secukupnya nanti nak beranak memang perlukan tenaga yang luarbiasa kan? Semoga dipermudahkan urusan Dayah bersalin nanti.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber :Instagram Dayah Zubit 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Dikejar Ke Wad Kecem4san, Bekas Pengasuh Aafiyah Sarat H4mil J4tuh Tersungkur Dari ‘Motorbike’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*