Pelik! Tiada Agama Tapi Percaya Tuhan, Ini 5 Fakta Mengenai Akshay Kumar Terhadap Kepercayaannya

Akshay Kumar, suami kepada Twinkle Khanna, telah menimbulkan kekecohan mengenai kepercayaannya. Dia dikenali sebagai penganut agama Hindu tetapi memutuskan untuk tidak mempercayai mana-mana agama.

Tidak Percaya Mana Mana Agama

via GQ India

Ketika dia mempromosikan filemnya, Singham, Akshay Kumar membuat kenyataan yang mengejutkan peminatnya. Dia mengaku dia tak percaya mana-mana agama.

Menurut IntepSeleb, Akhsay juga bertegas mahu digelar sebagai orang India sahaja.

Tetap Percaya kepada Tuhan

via Mid Day

Walaupun tidak percaya pada agama. Akshay Kumar dengan tegas mengakui bahawa dia masih mempercayai kewujudan Tuhan. Malah dia berterus-terang bahawa kepercayaannya tidak akan berubah walaupun ibu dan bapanya men1ngg4l dunia.

Membiarkan Anak Bebas Beragama

via The Indian Express

Menurut IntepSeleb, dia yang tinggal dalam keluarga yang berbeza agama menyebabkan Akshay Kumar tidak tahu agama mana yang hendak diajarkan kepada anaknya dan membiarkannya memilih send1ri.

Tidak Percaya Wang Sedekah di Tempat Ibadat

via The Economic Times

Akshay Kumar telah membuat kenyataan bahawa dia tidak mempercayai wang sedekah di tempat ibadat. Beliau mengakui ini tidak akan membantu kerana masih ramai yang kelaparan, atau anak terbiar di jalanan.

Lebih Suka Berdoa Di Taman

via The Indian Express

Menurut IntepSeleb, Akshay Kumar lebih mementingkan iman dari agama. Dia melakukan ini kerana dia telah mencuba beberapa kali untuk mencari ketenangan di semua tempat ibadat. Tetapi malangnya, itu tidak menenangkannya.

Akshay Kumar juga mengakui bahawa dia lebih suka berdoa dan mencari ketenangan di tamannya send1ri.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Murai my


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Pelik! Tiada Agama Tapi Percaya Tuhan, Ini 5 Fakta Mengenai Akshay Kumar Terhadap Kepercayaannya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*