Positif COV1D-19! Netizen Anggap K4rma Kepada Kareena Kapoor Kerana Mengh1na Agama Kr1st1an

Kareena Kapoor, isteri kepada Saif Ali Khan diketahui sebelum ini telah disahkan positif cov1d-19. Dia dij4ngkiti v1rus itu ketika berada di Mumbai bersama rakannya Amrita Arora.

Mengj4ngkiti Anak

via IntepSeleb

Menurut IntepSeleb, Kareena dan Amrita dij4ngkiti v1rus itu semasa mereka sedang makan bersama. Bukan itu sahaja, Kareena juga telah menularkan v1rus itu kepada dua anaknya iaitu Taimur Ali Khan dan Jehangir Ali Khan.

Tetapi ahli keluarga Kareena tidak terlalu teruk dan mereka sedang menjalani ku4rantin yang sangat ketat di rumah.

Mendapat Cemvhan

via Hindustan Times

Bagaimanapun, keadaan Kareena Kapoor yang positif cov1d-19 sebenarnya mendapat cemvhan segelintir netizen.

Mereka menvduh keadaan isteri Saif Ali Khan sebagai karma kerana sebelum ini dia dilihat mengh1na kitab Injil dan agama Kristian.

Tajuk Buku Yang Tidak Sesuai

via Mathrubumi

Sebelum ini, sekumpulan penganut Kristian telah membuat laporan atas tindakan Kareena Kapoor mengenai buku yang dikeluarkannya sebelum ini. Menurut IntepSeleb, Kareena mengeluarkan sebuah buku dengan tajuk yang memberikan kontroversi, ‘Pregnancy Bible’.

Tajuk buku tersebut dikatakan mengguris hati banyak pihak terutama penganut Kristian. Bagaimanapun, Kareena menafikan ia satu pengh1naan kerana dia menjadikan buku itu sebagai satu bentuk pengumuman mengenai kelahiran anaknya, Taimur.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Murai my


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Positif COV1D-19! Netizen Anggap K4rma Kepada Kareena Kapoor Kerana Mengh1na Agama Kr1st1an"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*