Terima Kejvtan Paling Bermakna, Hadiah Dari Suami Buat Ulangtahun Kelahiran Heliza Helmi Tarik Perhatian Ramai

Siapa tidak kenal dengan penyanyi Heliza Helmi yang cukup aktif dengan misi bantuan di Gaza.

Terdahulu, Heliza telah menerima hadiah sebuah majlis resepsi tajaan sahabat baik, Mila Jirin daripada Bizmilla Wedding Centre manakala suaminya Datuk Mahadi juga telah menerima hadiah majlis resepsi daripada kawan baiknya yang bertempat di hotel terkemuka Pulau Pinang.

Sempena sambutan ulangtahun kelahiran Heliza yang ke-36, sekali lagi dia telah menerima kejutan daripada suaminya sendiri.

Heliza meluahkan rasa bersyukur dan berterima kasih kepada suluruh ahli keluarga tercinta dan suami kerana bersama-sama menyambut hari ulangtahun yang cukup bermakna itu.

Kejutan paling bermakna dalam hidup

Terima kasih Allah menghadirkan seluruh ahli keluarga tercinta kakja dan abgDee @mahadibz di Langkawi sempena hari yang sungguh bermakna ini Alhamdulillah..

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mahadi BZ | President AUF🌕MBZ (@mahadibz)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mahadi BZ | President AUF🌕MBZ (@mahadibz)

Tidak hanya itu menerusi laman instagram Datuk Mahadi, Heliza juga telah menerima ‘surprise’ di atas sebuah ‘cruise’ yang cukup mewah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mahadi BZ | President AUF🌕MBZ (@mahadibz)

Rata-rata netizen telah men1ngg4lkan komen yang begitu teruja dan terharu dengan dengan karakter Datuk Mahadi yang begitu romantik.

Terdahulu, pasangan itu bernikah pada 1 Januari 2022 di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya. Pada majlis pernikahan itu, Heliza menerima mas kahwin berupa sebentuk cincin dan senaskhah al-Quran.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Satkoba Press

Sumber : Hiburan All Hmt


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Terima Kejvtan Paling Bermakna, Hadiah Dari Suami Buat Ulangtahun Kelahiran Heliza Helmi Tarik Perhatian Ramai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*