“Limited Edition Ni,” – Pengantin Perempuan Segan Nak Sentvh Suami, Sekali Mak Datang P4ksa

Melihat video pernikahan yang pernah tular di media sosial sebelum ini, ada segelintir bakal pengantin yang dilihat gemvruh tatkala berjabat tangan dengan tok kadi.

Itu belum lagi mel4fazkan akad nikah bagi menghalalkan hvbungan dengan pasangan masing-masing sebagai suami isteri.

Masakan tidak, ketika itu pelbagai jenis rasa bergelut dalam d1ri. Hati berdebar-debar dan j4ntung pula berdetak kencang. Deb4ran dalam hati hanya Allah sahaja yang tahu.

Selain itu, ada juga pasangan pengantin yang seolah-olah malu dan segan untuk bergambar selepas selesai sesi akad nikah, seperti yang kami akan dikongsikan ini.

Menerusi video yang dimuat naik oleh akaun Tiktok cokolatpahit, kelihatan pengantin perempuan cukup malu dan masih gementar untuk memegang tangan pengantin lelaki.

Video:

Pengantin perempuan berkenaan yang mengenakan persalinan berwarna putih mengibas-ngibas tangannya untuk cuba menghil4ngkan perasaan itu. Namun tiba-tiba sahaja datang seorang wanita lain dipercayai si ibu terpaksa menggunakan sedikit ‘paksaan’ untuk mereka bergandingan.

Ketika artikel ini ditvlis, perkongsian tersebut telah mendapat 377k tontonan, 16.9k likes dan pelbagai komen dari netizen yang rata-rata terhibur dengan gel4gat merpati dua sejoli ini.

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: tiktok cokolatpahit / sinarviral.kini.blog


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Limited Edition Ni,” – Pengantin Perempuan Segan Nak Sentvh Suami, Sekali Mak Datang P4ksa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*