“Dah kahwin setahun yg lalu konon..” Individu Ded4h Azlee Khairi Tipu Tarikh Nikah?

Pelakon Azlee Kha1ri, 33 baru-baru ini telah mengesahkan yang dia telah bernikah secara dalam talian pada Januari 2021 dengan kru penerbangan, Nurul Hidayah atau Dhiya dan dikurniakan cahaya mata lelaki, Muhammad Putera Ardanee yang kini berusia lima bulan. 

Nurul Hidayah mempunyai dua orang anak hasil perkahwinannya sebelum ini.

Namun menerusi perkongsian di laman fesbuk milik HasnyAnn Jr Liun yang juga dipercayai bekas kakak ipar kepada Nurul Hidayah, tarikh nikah yang diberikan Azlee Kha1ri itu tidak masuk akal kerana Nurul Hidayah baru bercer4i pada Disember 2021.

Foto : Azlee Kha1ri, HasnyAnn Jr Liun

“Hebat sgt statement korang ar..Dah kahwin setahun yg lalu konon..setahun yg lalu ko masih isteri adik aku..bulan Disember 2021 yg lepas baru cer4i la bodoh..boleh ke daftar nikah lain?. Itu antara luahan HasnyAnn Jr Liun yang turut melampirkan keratan sijil kelahiran Muhammad Putera Ardanee apabila ‘dicabar’ Nurul Hidayah.

Di dalam facebook sama, apabila ditanya Muhammad Putera Ardanee sebenarnya anak siapa, Nurul Hidayah memberikan jawapan, Muhammad Putera Ardanee anak Azlee Kha1ri.

Bak kata salah seorang yang memberikan komen, jika benar tarikh nikah dan tarikh cer4i yang diberikan, bermakna Azlee Kha1ri telah bermadu selama hampir setahun dengan Muhammad Farish Morish.

Foto : HasnyAnn Jr Liun

Foto : Facebook Nurul Hidayah

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Cari


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Dah kahwin setahun yg lalu konon..” Individu Ded4h Azlee Khairi Tipu Tarikh Nikah?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*