Chef Wan Pec4t Driver Pemalas, Pokok Bunga Kesayangan Kering Tidak Disiram

Setiap orang mempunyai hobi masing2, ada yang suka membaca, melancong dan ada juga yang suka berkebun. Bagi mereka yang suka melihat tanaman dan bunga2 yang cantik di rumah mereka, ianya sebagai terapi bagi mereka yang suka berkebun dan melihat bunga2 yang dijaga bagai menatang minyak yang penuh.

Bagi mereka yang suka membeli pokok2 tanaman dan bunga2 yang pelbagai jenis dan warna ini, menjaga mereka bukanlah menjadi masalah, bahkan ada yang sanggup membeli harga yang boleh mencecah beberapa ribu.

Tetapi ada juga yang sampaikan membayar gaji yang lebih semata2 inginkan seseorang menjaga bunga2 itu seperti Chef Wan yang sanggup memberi gaji lebih RM500 kepada pemandunya untuk menyiram dan menjaga bunga2nya sahaja.

Walaubagaimana pun pemandunya itu tidak menyiram bunga2 itu dan menyebabkan banyak banyak pokok tersebut mengering dan m4ti

Chef Wan akhirnya membuat keputusan untuk memec4t pemandunya itu kerana tidak menjalankan tugas yang diberi dengan baik.

Menurut Chef Wan lagi, bukan disuruh menyangkul ke apa tetapi hanya menyiram pokok2 bunga itu semua sahaja sekurangnya sekali sehari memandangkan Chef Wan tidak berada di malaysia atas urusan kerja tetapi bila ditanya banyak kenapa semua pokok kering dan m4ti, banyak pulak alasannya, jelas Chef Wan lagi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chef wan (@_chefwan58)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chef wan (@_chefwan58)

Komen Netizen:

Sumber : Instagram _chefwan58

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Kredit: Sinarviral


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Chef Wan Pec4t Driver Pemalas, Pokok Bunga Kesayangan Kering Tidak Disiram"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*