‘Siapa Yang Tak Sayang Anak?”- Iesya Toh Dan Golongan Ibu Bapa Tak Setuju Kanak-Kanak Div4ksin?

Pengacara, Iesya Toh berkongsi video penjelasan dari pakar vaksin dan saintis Dr. Robert W. Malone mengenai isu kebenaran sunt1kan vaksin kepada kanak-kanak di akaun Instagram nya.

Penjelasan Dr. Malone tentang sunt1kan vaksin ke atas kanak-kanak sangat mengejutkan, kerana banyak faktor dan risiko boleh menyebabkan organ dalaman kanak-kanak ros4k buat selama-lamanya jika disunt1k dengan vaksin cov1d-19.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iesya_Toh 2 (@iesyatoh2)

Pengacara Dan Ibu Bapa Bersatu Tolak Vaksin Pada Kanak-Kanak Bawah 12 Tahun

Mendengar penjelasan dari saintis terkenal dunia ini membuatkan pengacara berkongsi pandangannya tentang isu membenarkan kanak-kanak bawah 12 tahun untuk mengambil suntikan vaksin di Instagram nya.

Foto – Instagram @iesyatoh2

“Hari ni ramai parents dah hantar anak-anak ke school.. Termasuk Sya..

Doa kita meng1ringi mereka. Semoga terang hati mereka untuk menimba ilmu yang berguna di masa depan.

Siapa tak sayang anak? Kita nak anak-anak membesar dengan sihat. Allah dah bagi mereka yang terbaik. Kenapa kita nak serahkan anak-anak pada KEROSAKAN organ dalaman?

Dengan dan faham kan. Kenapa kami TOLAK VAKSIN cov1d19 untuk kanak-kanak dibawah 12 tahun.

@khairykj @dg_hisham @kementeriankesihatanmalaysia” tvlisnya

Melihat perkongsian Iesya di Instagram, ramai golongan ibu bapa berkongsi pandangan yang sama dan memberi komen bahawa mereka juga menolak sunt1kan vaksin ke atas kanak-kanak bawah 12 tahun diruangan posting tersebut.

Foto – Instagram @iesyatoh2

“Saya juga tolak vaksin untuk anak bawah 12 tahun”

“Anak-anak saya 6 dan 11.. Tapi saya ragu-ragu nak bagi consent.. Jangan cakap saya anti vaksin sebab saya fully vaksin dengan booster k.. KKM kena buat sesuatu untuk yakinkan lagi parents seperti kami. Educate us instead of threating us. By the way saya cadangkan anak-anak menteri cucuk dulu.. Tapi jangan cucuk olok-olok pula..”

“This Dr. Malone is a legend !!! Dan dia memang bercakap yang benar 100% 100% 100% @iesyatoh2”

“Kami tolak vaksin  untuk kanak-kanak 12 tahun… Yang mana nak vaksin anak-anak mereka silakan.. Tapi saya takkan bagi” komen mereka

Apa pandangan anda?

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Murai my


Apa kata anda?

Be the first to comment on "‘Siapa Yang Tak Sayang Anak?”- Iesya Toh Dan Golongan Ibu Bapa Tak Setuju Kanak-Kanak Div4ksin?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*