“Semua Benda Nak Dijadikan Content S4mpah”- Nurulhidayah Tak Puas Hati Caprice Persoal SOP Dalam Lif

Aktivis, Nurulhidayah Ahmad Zahid meluahkan rasa tidak puas hati selepas penyanyi rap dan usahawan, Caprice mempersoalkan prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan selepas tular video seorang lelaki yang dih4lau keluar daripada memasuki lif bersama dengan bapanya, Dato Seri Zahid Hamidi ketika menghad1ri pendengaran keputusan mahk4m4h beberapa tudvhan di Kompleks mahk4m4h Kuala Lumpur, Jalan Duta baru-baru ini.

Persoal SOP Sewaktu Menaiki Lif

Menerusi video yang dimuatnaik di Instagram, Caprice mempersoalkan prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan sewaktu menaiki lif.

“Apa yang pelik tentang video ini bukan sebab bodyguard tapi lif tu, bukan ke ada SOP atau limit berapa orang boleh masuk dalam lif tu. Tanya je.

Is there an SOP for the lift? Yes or no  “-Soal Caprice

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiger of AlQuds 🧢🍚 (@daddycapofficial)

“Semua Benda Nak Dijadikan Content S4mpah”-Nurulhidayah

Video yang telah dimuatnaik oleh Caprice telah mendapat perhatian daripada anak Dato Seri Zahid Hamidi iaitu Datuk Nurulhidayah Ahmad Zahid yang meluahkan rasa tidak puas hati dan berpendapat semua isu mahu dijadikan sebagai “content sampah” oleh Caprice.

“I dah DM u. Bukan u takda whatsapp i  minta i explain. Semua benda nak dijadikan content sampah.”-Nurulhidayah

Anak kepada Dato Seri Zahid Hamidi sebelum ini pernah memberi penjelasan selepas tular video seorang lelaki yang didakwa dih4lau keluar daripada memasuki lif bersama bapanya sewaktu di Kompleks mahk4m4h Kuala Lumpur baru-baru ini. Nurulhidayah menjelaskan bahawa lelaki itu ditarik keluar dari memasuki lif bersama bapanya berikutan atas faktor keselamatan.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Murai my


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Semua Benda Nak Dijadikan Content S4mpah”- Nurulhidayah Tak Puas Hati Caprice Persoal SOP Dalam Lif"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*