“Saya Akan Jaga Zuriat Kita” Ibu Tunggal Tiga Anak Men1ngg4I Dig1Iis Lori 3 Tan, Bekas Suami Luah Rasa S4yu

Ketetapan hakiki, jodoh, ajaI dan ‘m4ut’ di tangan tuhan. Kita sebagai hambanya perlu menerima dengan hati yang terbuka kerana tiada siapa yang mampu menidakkan takdir Allah.

Begitulah juga dengan kisah yang tuIar baru-baru ini di mana seorang ibu tunggal, Wan Nurfarahin binti Mohd Radzi yang mempunyai 3 orang anak men1nggaI dunia selepas terlibat dengan sebuah kemaIangan jalan raya mengundang seb4k ramai.

Lalu lintas di lebuh raya Sungai Besi, Kuala Lumpur menjadi sesak ekoran berlakunya nhas membabitkan seorang penunggang motosikal.

KemaIangan tersebut berlaku apabila motosikal yang ditunggang wanita ini ketika dalam perjalanan pulang dari tempat kerja tergesel dengan sebuah lori 3 tan sebelum akhirnya digiIis.

Bagaimana pun difahamkan bahawa pemandu lori tersebut juga tidak menyedari kelibatnya sewaktu kejadian tersebut.

Dalam pada itu, seorang pengguna Facebook yang dikenali sebagai Puteri mengatakan mngsa merupakan seorang sahabat yang baik.

Imbas kembali detik terindah, Puteri juga mengatakan bahawa Nurfarahin dikatakan sanggup naik motor walaupun tengah mengandung semata-mata untuk meng1rimkan hadiah sempena kelahiran bayinya.

Malah apa yang lebih menyedihkan adalah baru-baru ini mereka bercadang untuk bertemu semula setelah sekian lama tidak bersua muka.

Anak-anak arwh juga kini berada bersama pak cik mereka, dan proses pengebumian bakal dibuat selepas Asar nanti.

Turut terkesan, bekas suami kepada wanita ini juga sempat tampil menzahirkan ucapan takziah atas pemergian bekas isterinya dan berjanji akan menjaga 3 zuriat mereka sebaik mungkin.

Lelaki ini juga mengakui bahawa terdapat banyak kenangan bersama bekas isterinya sehingga tidak dapat dihuraikan dan menganggap ini merupakan satu takdir yang perlu diterima dengan lapang dada.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Utusan Digital (@utusanonline)

Sama-sama kita doakan agar r0h arwh dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman. Al-Fatihah. – Sumber & video dipetik dari Yoy Network, Instagram Utusan

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

 


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Saya Akan Jaga Zuriat Kita” Ibu Tunggal Tiga Anak Men1ngg4I Dig1Iis Lori 3 Tan, Bekas Suami Luah Rasa S4yu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*