Neelofa, PU Riz dikurnia byi lelaki. Gambar byi ni masa kecil pula jadi perhatian

Kuala Lumpur: Pelakon dan pengacara Neelofa selamat melahirkan cahaya mata lelaki di sebuah pusat perub4tan, di sini , jam 3.44 petang, kelmarin.

Suaminya yang juga pelakon, Muhammad Haris Mohd Ismail atau PU Riz meluahkan rasa syukur apabila segala urusan berslin berjalan lancar.

Katanya, byi sulung mereka diberi nama Muhammad Bilal Muhammad Haris.

“Alhamdulillahirabbil’alamin. Puji dan syukur kami panjatkan kepada Allah SWT untuk segala berkat dan rahmat-Nya, isteri saya, Noor Neelofa Mohd Noor selamat mel4hirkan putera sul.ung kami pada 29 Januari 2022 jam 3.44 petang.

“Syukur Alhamdulillah, segala urusan dipermudahkan, kini isteri saya sedang berehat dan kami sedang melalui satu fasa yang sangat menggembirakan untuk kami sekeluarga,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Menurut Riz, mereka merakamkan jutaan penghargaan kepada semua pihak yang tidak pu.tus-pu.tus mendoakan kesejahteraan mereka.

“Saya dan Neelofa ingin merakamkan jutaan penghargaan dan rasa penuh bersyukur atas doa yang dik1rim oleh anda semua. Terima kasih atas ingatan kalian sejak kami mend1rikan rumah tangga sehinggalah kami menimang cahaya mata.

“Sebagaimana kalian mendoakan kesejahteraan saya dan isteri tahun lalu, mohon titipkan juga doa-doa yang baik agar zuriat yang berada di pangkuan kami ini mampu menjadi khalifah yang dapat memberikan kebaikan kepada agama dan negara,” katanya.

“Ni mommy Bilal” 

Dalam pada itu Neelofa ada memuat naik foto ketika beliau masa kecil.

Biasanya anak lelaki lebih ikut gnetik ibu, apa-apa pun kita tunggu nanti bila Neelofa sudah bersedia berkongsi foto anak mereka

Dalam pada itu, pihak pengurusan Neelofa memohon maaf kerana tidak dapat berkongsi foto putera suIung kepada pasangan bahagia itu buat masa ini.

Neelofa dan Riz berkhwin pada 27 Mac tahun lalu.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: trending sgt


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Neelofa, PU Riz dikurnia byi lelaki. Gambar byi ni masa kecil pula jadi perhatian"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*