Fizi Ali Jelaskan Siapa Pemilik Suara Perempuan Ketika Bersama Anak

Penyampai radio Suria FM, Fizi Ali baru-baru ini ada berkongsikan mengenai aktiviti bersama anak perempuan, Ameena Sofia di sebuah kedai makan di lnstagram miliknya untuk tatapan peminat.

Namun, apa yang menarik perhatian dan turut mengundang tanda tanya adalah siapakah yang merakam momen -momen berkenaan dan kedengaran pula seperti suara wanita di penghujung video tersebut.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fizi Ali (@fiziali_)

Enggan meneruskan spekvlasi dalam kalangan netizen, Fizi kemudian tampil menjelaskan siapakah gerangan wanita berkenaan setelah dihubungi sebuah portal media, mStar Online.

Tak sangka orang boleh salah anggap terhadap video tersebut. Suara itu adalah wanita paling istimewa dalam hidup saya..ibu saya. Kebetulan kami keluar bersama ibu dan adik ketika itu.

Dalam pada itu, Fizi memaklumkan bahawa dia dan bekas isteri, pelakon Shakila Khor1ri kini mula membiasakan d1ri sebagai ibu bapa tvnggal terhadap anak mereka.

Saya dan Shakilla dalam proses betulkan d1ri masing-masing. Kami juga lebih fokus pada kerja dan anak. Buat masa ini kami tak terfikir untuk kembali bersama.

Tambahnya, pada awal fasa pencer4ian, dia merasakan hidupnya seakan mvsnah namun kembali memulih dari hari ke hari.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fizi Ali (@fiziali_)

Fizi juga enggan lagi memikirkan soal mencari isteri baru meskipun sering diusik rakan penyampai ketika bersiaran di slot pagi Suria FM.

Terdahulu, Fizi dan Shakilla telah mend1rikan rumah tangga pada Februari 2018 dan dikurniakan seorang cahaya mata perempuan yang kini berusia dua tahun.

Pasangan ini mengumumkan bahawa telah mengambil haluan hidup masing-masing setelah memaklumkan mengenai pencer4ian mereka pada bulan Disember 2021 yang lalu.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: mstar


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Fizi Ali Jelaskan Siapa Pemilik Suara Perempuan Ketika Bersama Anak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*