Dikatakan Matanya Persis Arw4h Siti Sarah, Siapa Penonton Cantik Dibelakang Shuib?

Terdahulu, dua anak kepada pelawak terkenal Allahyarh4m Mr. Os iaitu Hazwan dan Hafizul membuat kejut4n bakal menyertai program realiti terbaharu Astro Warna iaitu Mencari Sepahtu Yang hil4ng

Anak keempat arw4h iaitu Hafizul atau nama sebenarnya Mohamad Hafizul Mohd Yusof, 25, berkata, dia dan abangnya bimbang orang meletakkan jangkaan yang tinggi selepas mengetahui mereka anak pelawak legenda Malaysia.

Ternyata, dengan jejak langkah yang diwarisi, anak Allahyarh4m Mr. Os, iaitu Dewa dapat berentap di pentas akhir dan diangkat sebagai pemenang dan diserap menjadi ahli kumpulan terbaru Sepahtu.

Dengan kemunculan Shuib sebagai juri, seolah-olah dapat mengubati rindu peminat-peminatnya yang telah lama tidak dapat melihat dia beraksi di pentas.

VIDEO:

Dengan kemeriahan rancangan tersebut, seorang penonton di belakang shuib telah mnjadi perhatian ramai apabila dikatakan matanya m1rip dengan arw4h Siti Sarah.

VIDEO:

Selepas wanita berkenaan bergambar dengan barisan artis yang berada di sana seperti Ramona Zam Zam, Datin Lisa Surihani, Ebby Yus dan ramai lagi telah menaikkan lagi tontonan dilaman tiktok pemilik akaun @syazana59 telah meraih sehingga 1 juta tontonan.

VIDEO:

Ramai netizen yang menyaksikan program tersbut mend4kwa l1rikan mata wanita tersebut persis isteri Shuib arw4h Siti Sarah.

KOMEN NETIZEN: 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: Tiktok syazana59


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Dikatakan Matanya Persis Arw4h Siti Sarah, Siapa Penonton Cantik Dibelakang Shuib?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*