“Biarkan Pintu Rumah Terbuka..” -Nora Danish Lebih Rela Pencvri Masuk Rumah Dari Nampak H4ntu

Pelakon Nora Danish berkongsikan dia memberanikan d1rinya bermain dengan ul4r bagi menjayakan watak Syuhada dalam telefilem terbaharu, Survival 486. Mengakui t4kut dengan reptilia itu, bagaimanapun Nora berkata dia membuang perasaan gentar demi memberikan hasil terbaik.

“Saya seorang yang pen4kut sebenarnya. Demi menghidupkan watak Syuhada dan memperhebatkan jalan cerita, saya sanggup buang rasa ketakutan dan berlakon dengan haiwan berbisa sebegitu

“Saya memang t4kut dengan ular sebab dia boleh membvnuh tetapi inilah manisnya menjadi seorang pelakon, melakukan sesuatu di luar jangkaan,” katanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by naOradaishi (@noradanish)

Kata Nora lagi, meskipun t4kut dengan ul4r namun dia lagi sanggup memegang haiwan itu berbanding terserempak dengan entiti mistik atau h4ntu. Malah, dia lebih sanggup rumahnya dimasuki pencvri daripada ternampak h4ntu.

‘Saya lebih t4kutkan h4ntu daripada ul4r. Pernah satu ketika sebelum berkahwin, saya biarkan pintu rumah terbuka luas walaupun tinggal berseorangan.

“Bila keluarga saya pulang dan bertanya mengapa saya biarkan pintu semuanya terbuka, saya beritahu jika ada hantu saya boleh terus berlari. Lebih rela pencvri masuk atau pegang ul4r daripada ternampak h4ntu,” katanya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : rotikaya


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Biarkan Pintu Rumah Terbuka..” -Nora Danish Lebih Rela Pencvri Masuk Rumah Dari Nampak H4ntu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*