“Sudah 24 Tahun Men1ngg4l Dvnia,” K4in K4pan Arwh Abang Lngsung Tak Reput

Pemergian orang tersayang sememangnya khabar dvka buat seluruh ahli keluarga. Pastinya suasana pilu akan menyelubungi lebih-lebih lagi sewaktu jenazah ingin dikebumikan.

Hal ini turut dirasai send1ri seorang pengguna TikTok dikenali sebagai Zuneeka Rashid apabila berkongsi momen sewaktu proses pengebvmian bapanya yang men1ngg4l dunia pada pertengahan tahun lalu iaitu 1.7.2020.

Gali semula pus4ra untuk kebvmi arw4h bapa

Apa yang menjadi perhatian ramai adalah video perkongsiannya yang memaklumkan jen4zah bapa telah dikebvmikan satu liang dengan Allahyarham abangnya yang men1ngg4l dunia pada tahun 1996.

Namun, ketika digali, kejadian mengejutkan telah berlaku kerana kain kapan Allahyarham abangnya masih utuh dan langsung tidak reput.

@kakzue_kaklat

Alfatihah arwah abah dan abang##fypmalaysia🇲🇾flytiktokviral

♬ original sound – HxZzY – M e o w ✨

Kain tersebut juga kelihatan elok dan tulang-tulang jen4zah masih lengkap serta tiada yang telah hil4ng pun. Perkara berkenaan sememangnya satu keaj4iban kerana hanya insan terpilih sahaja diberi keistimewaan seperti itu.

Kebaikkan apa yang pernah dilakukan ketika hidup

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, ramai yang men1ngg4lkan komen dengan mengucapkan ‘Allahuakbar ‘kerana takjub dengan kebesaran Allah S.W.T.

Mereka juga turut mendoakan agar Allahy4rham abang serta bapa pengguna TikTok itu terus dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman.

Indahnya kuasa Allah S.W.T

Apa rahsia arw4h sehingga dijaga dengan sempurna

Allahuakbar! Semoga ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman

Sumber: TikTok @kakzue_kaklat

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : http://www.rosemerah.dnqj.my/


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Sudah 24 Tahun Men1ngg4l Dvnia,” K4in K4pan Arwh Abang Lngsung Tak Reput"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*