Shahrulezad Dan Zarina Bagi Pesanan P4du Pada Wanita Yang Sail4ng Laki Orang!

Tul4r mengenai seorang wanita yang menceritakan hal rumahtangganya di laman Facebook baru-baru ini, mendapat perhatian orang ramai termasuklah pengarah terkenal tanah air Shahrulezad Mohameddin.

Lu4han wanita yang dimuatnaik di laman Facebook Kisah Rumah Tangga Fans, mengvndang am4rah orang ramai kerana sangup mer0sakkan rumahtangga orang dengan menjadi isteri kedua hanya kerana inginkan kesenangan dunia.

Namun kesenangan yang diimpikan tidak menjadi kenyataan kerana suami yang disangkkan orang kaya sebenarnya orang biasa sahaja, sebaliknya madu wanita berkenaan yang memiliki kekayaan yang sebenar.

Sa1lang Suami Orang, Pengarah Beri Pesanan ‘D3ep’

Membaca lu4han wanita tersebut, membuatkan pengarah terkenal ini memberi sedikit pesanan ‘d3ep’ buat wanita berkenaan yang dilihat sebagai wanita terdes4k hingga sanggup memilih lelaki yang sudah berumah tangga sebagai pasangan tanpa memeriksa latar belakang terlebih dahulu.

Foto – Instagram @budakijat

“Abam kongsi lah jugak cerita ni walaupun b0doh. Ikutkan m4las nak kongsi cerita-cerita bimb0 macam ni. Tapi tu lah. Cuma sebagai ped0man untuk spes1s perempuan-perempuan terdes4k dekat luar sana, lain kali kalau nak remb4t laki orang tu.

Jangan jadi macam perempuan yang dah terlebih bijak ni. Dah cr3t termeng4ndung baru nak menyes4l. Niat tu awal-awal lagi dah tak betul dik. Sa1lang laki orang sebab nak tumpang senang. Nak k1kis duit laki.

Manakala sp3nder laki kau tu pun, silap-silap madu kau yang sp3do. Kau ingat kau dah cukup terrer nak sc4m madu kau. Tup tup kau yang kena sc4m.

Semoga berbahagialah hendaknya dengan kereta Viva kau tu. ‘Good luck’

#teambinipertama

*Pastu ada hati nak mengvdu dekat ‘page’ luahkan rasa tak pu4s h4ti, dengan h4rapan netizen nak ‘back up’ kau. Memang tak lah susann..” tvlisnya

Zarina Zainuddin Beri K0men Ped4s Lagi Makan Dalam

Hantaran pengarah ini di Instagramnya mendapat perhatian pelakon dan usahawan terkenal Zarina Zainuddin, wanita berhati cek4l ini memberi k0men yang ped4s dan makan dalam disamping berkongsi sedikit pengalamannya yang hidup bermadu selama 27 tahun.

Foto – Instagram @budakijat/@zarinazainuddin

“Nak kahwin dengan suami orang tak pandai ambil hati orang.. Niat awal-awal bulan madu tempah bilik sampai RM4500, sed1hlah kau perempuan. Niat nak jadi isteri berkongsi kasih, ment4l kena kuat… Lelaki bod0h je yang tak sayang bini pertama…

Dia hidup susah-susah mula-mula kahwin dengan bini dia, kau datang semua dah ada pastu kau rasa semua kau punya ke..?

Hormat hak orang yang pertama tetap yang pertama, sampai bila-bila kau yang nombor 2 dan seterusnya tu.. Bawa banyak bersabar.. Hati orang kau dah k0yak rab4kkan pastu nak sed4p-sed4p dengan laki dia..

Ingat Allah bayar tunai tak kira macam mana kau buat… Kalau ada pilihan tak payahlah laki orang.. s4kit j1wa kau, kau tak kvat, tak redha asyik g4duh dengan orang.. Asyik nak k4wal laki kau, akhirnya laki kau angkat kaki bye-bye..

Orang lelaki lelaki tak nak pening-pening wei, dia orang nak sed4p je pening tu untuk kau lah. Aku dah 27 tahun bermadu okay je belajar susah senang bersama, bukan masa senang je kau nak t3mpel, masa susah kau c4but… Bini apa?

Jadi isteri ni kita nak dapat pahala tapi kalau salah caranya berd0salah sebab asyik kvtuk laki send1ri.. Syurga ada di depanmu, ner4ka di belakangmu.” Komen Zarina

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: Murai.my


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Shahrulezad Dan Zarina Bagi Pesanan P4du Pada Wanita Yang Sail4ng Laki Orang!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*