Misha Omar Henti Raw4tan Kesuburan, Bimb4ng T4k Boleh Nyanyi Ketika H4mil

Penyanyi Misha Omar memaklumkan dia membuat keputusan untuk menghentikan raw4tan kesuburan bagi mendapatkan cahaya mata untuk memberi tumpuan pada konsert.

Mahu menjaga reputasi dan peminat yang selama ini menyokong kerjaya seninya, Misha berkata dia bimbang jika tidak dapat memberikan persembahan terbaik dalam keadaan h4mil.

“Ikutkan rawatan tersebut dah separuh jalan pun tapi tiba-tiba dapat tahu konsert dah boleh diadakan. Jadi saya ambil keputusan untuk berhenti rawatan bagi beri tumpuan kepada konsert.

“Saya tak risau pasal meng4ndung cuma ia melibatkan reputasi saya. Kalau saya meng4ndung dan boleh menyanyi, tak apa la…tapi fasa h4mil setiap wanita berbeza. Mana tahu saya meng4ndung tapi tak boleh nak menyanyi,” katanya.

Dalam pada itu, Misha berkata suaminya sanggat memahami mengenai keputusannya untuk meneruskan konsert berbanding keh4milannya.

“Suami sangat baik sekali. Dia tahun kecintaan saya pada dia, sama besar dengan kecintaan saya terhadap seni. Dia tiada masalah dan menyokong saya supaya fokus satu persatu urusan. Dia tak nak saya meng4ndung sambil buat kerja berat,” katanya.

Misha mend1rikan rumah tangga dengan Firros Ezzwan Rosly pada Mei 2014, pasangan itu dikurniakan cahaya mata Muhammad Idris Ezzwa, 5 tahun. Misha turut mempunyai seorang anak angkat lelaki bernama Muhammad Adam Emir kini berusia 15 tahun.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Rotikaya


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Misha Omar Henti Raw4tan Kesuburan, Bimb4ng T4k Boleh Nyanyi Ketika H4mil"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*