‘Kum4n dalam dar4h semakin mengg4n4s’- Maria Tunku Sabri kongsi keadaan terkini

Kuala Lumpur: “Saya mohon maaf jika ada salah silap dengan sesiapa sahaja. Kepada anda semua yang menonton, ahli keluarga, kawan-kawan, kalau saya ada termakan dan terminum harap halalkan. 

“Saya maafkan semua orang dan halalkan makan minum suami, anak-anak dan kawan-kawan. Sampai kita berjumpa lagi,” kata pengacara Maria Tunku Sabri dalam nada sebak menerusi video di Instagram.

Pengacara terkenal yang pernah mengendalikan program Jalan-Jalan Cari Makan (JJCM) ini terpaksa dikej4rkan ke Pusat Kuarantin dan Raw4tan Cov1d-19 Bersepadu (PKRC) di Taman Ekspo Pertanian Malaysia (Maeps), Serdang pada 21 Oktober lalu selepas bacaan dar4h tinggi rendah, degupan jantung laju dan dem4m gara-gara dij4ngk1ti Cov1d-19.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Tunku Sabri (@mariajjcm)

“Saya nak pulihkan s4kit yang kita tak nampak sebab dalaman luaran badan nampak susut . Apa nak buat, s4kit kan. Bacaan oksigen dan dar4h tinggi normal, cumanya kum4n dalam dar4h semakin mengg4n4s. 

“Saya perlukan rehat yang banyak. Sudah lima, enam hari tak buat hantaran di Instagram. Tak larat sangat dan masa cakap pun b4tuk. Memang tak boleh nak cakap banyak sangat. Minta semua doakan saya agar saya kembali pulih dan balik rumah,” katanya.

Perkongsian video itu mendapat lebih 50,000 tontonan serta simpati dari rakan industri serta peminat.

Mereka mendoakan agar Maria tabah dan sembuh seperti sediakala.

 

Sumber : HM


Apa kata anda?

Be the first to comment on "‘Kum4n dalam dar4h semakin mengg4n4s’- Maria Tunku Sabri kongsi keadaan terkini"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*