“Isteri Dah Berhijr4h, Suami Masih..,” Foto Letak Tangan Di Bahu Fattah Amin, Netizen Tegvr Nelydia Senrose – ‘Fazura Tak M4rah Ka?’

Gara-gara memegang bahu Fattah Amin ketika sesi berfoto, nama pelakon, Nelydia Senrose menjadi bualan ramai di media sosial. Rata-rata netizen mendakwa pelakon ‘jelita’ tersebut tidak menjaga batas sebagai seorang isteri dan tidak menghorm4ti perasaan Fazura.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha)

Di Instagram, Fasha Sandha memuat naik foto d1rinya bersama Fattah Amin dan Nelydia Senrose ketika menjayakan penggambaran sebuah drama iaitu ‘Khilaf Asmara’ terbitan Radiusone. Seperti pelakon-pelakon yang lain, mereka bertiga dipercayai merakam foto sebagai kenangan tatkala, menjayakan setiap babak yang dilakonkan. Namun begitu, tangan Nelydia yang sedang memegang bahu Fattah Amin pada masa itu ternyata mencuri perhatian ramai.

Rata-rata netizen mempersoalkan tindakan Nelydia menyentuh Fattah Amin. Jelas netizen, Nelydia boleh sahaja merakam foto tanpa menyentuh pelakon lelaki itu seperti yang dilakukan oleh Fasha Sandha. Walau bagaimanapun, netizen berh4rap Nelydia lebih berhati-hati selepas ini ketika sesi berfoto. Bukan itu sahaja, netizen turut memberi pesanan kepada Fasha Sandha agar memeriksa dulu setiap foto yang dimuat naik di sosial media agar tidak timbul f1tn4h. Menerusi pemerhatian pihak OhBulan! Fasha dilihat meletakkan ‘tag’ nama Fazura dan suaminya di foto tersebut.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: Oh Bulan


Apa kata anda?

Be the first to comment on "“Isteri Dah Berhijr4h, Suami Masih..,” Foto Letak Tangan Di Bahu Fattah Amin, Netizen Tegvr Nelydia Senrose – ‘Fazura Tak M4rah Ka?’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*