K3s S4man Tertuk4r Bayi, Wanita Ded4h Sbb Knapa Jd Lmb4t. Rupanya Ada Kaitan Dgn Pihak H0spital.

Pengasas laman web Jamumall atau nama sebenarnya Siti Suriani menjawab pertanyaan net1zen mengenai perkembangan k3s s4man tertuk4r bayi Jun lalu.

Net1zen tertanya-tanya kesudahan k3s itu memandangkan tiada perkembangan lanjut dilaporkan. Menurut Siti, k3s mahk4mah memang mengambil masa yang lama. Ada yang memakan masa sehingga bertahun-tahun untuk selesai.

Bagi k3s s4man melibatkan anaknya, Siti berkata ada beberapa dokumen yang perlu ditandatangani sebelum dihantar kepada pesuruh jaya sump4h. Ini sekaligus membuktikan dia tidak berdiam diri sahaja.

D4kwa Siti, k3s ini berlanjutan kerana pihak hospital tidak memberi kerjasama dalam menyediakan data-data doktor yang menguruskan kel4hirannya. Siti mend4kwa lagi, dia tidak mempunyai maklumat mengenai doktor yang bert4nggungjawab.

Terdahulu, vir4l satu Malaysia apabila wanita ini menyedari ‘Tag’ nama anak dan ibu yang dibawa pulangnya berbeza. Dia segera menghubungi pihak hospital untuk mendapatkan kepastian. Dalam beberapa jam, Siti berjaya menemukan anaknya kembali.

Kata Siti, pengalaman tersebut merupakan perkara yang tidak akan dilupakannya. Siti turut menasihati ibu-ibu yang bakal mel4hirkan anak supaya menjadikan k3s ini sebagai peng4jaran.

Kredit: TikTok @jamumall.com

Sumber: OhMedia


Apa kata anda?

Be the first to comment on "K3s S4man Tertuk4r Bayi, Wanita Ded4h Sbb Knapa Jd Lmb4t. Rupanya Ada Kaitan Dgn Pihak H0spital."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*