Momen Epik, CCTV Rakam Tiga Aksi Serentak, ‘P0Iis Kej4r Pencvri’, ‘Bini Kej4r Suami’ & ‘Anj1ng Kej4r Kucing’ Di Tempat Sama

Satu video melucukan yang memaparkan 3 kejadian kej4r-mengej4r dalam satu masa di satu tempat yang sama telah menjadi tul4r di media sosial.

Tiga kejadian yang dimaksudkan itu adalah, kejadian kucing dikej4r anj1ng, suami dikej4r isteri dan pencvri dikej4r anggota p0lis.

RAKAMAN VIDEO DI BAWAH SEKALI

Video tersebut telah dikongsikan oleh sebuah akaun Instagram yang bernama @kamerapengawas.id.

Ketika dia sedang menghampiri kawasan semak tersebut, terdapat kelibat wanita dilihat keluar daripada semak berkenaan mengejar lelaki itu.

Kemudian, kelihatan kucing yang entah dari mana tiba-tiba dikej4r oleh anj1ng secara sepintas lalu.

Ianya tidak terhenti disitu sahaja. Tidak berapa lama kemudian, seorang lelaki yang datang dari arah bawah kamera dilihat berlari dengan laju menuju ke seberang jalan.

Yang membuatkan video dan kejadian itu menjadi epik adalah, kesemuanya berlaku dalam satu masa yang sama di tempat yang sama.

Tidak dapat dipastikan berkenaan kesahihan mahu pun di mana lokasi kejadian itu berlaku. Namun begitu, video tersebut telah menjadi tular di media sosial. Sehingga kini, ianya telah ditonton lebih 7 ribu kali.

Tonton Video:

Sumber:Siakap keli & @kamerapengawas.id

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Satkoba Press

Sumber : http://belumbalik.com/


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Momen Epik, CCTV Rakam Tiga Aksi Serentak, ‘P0Iis Kej4r Pencvri’, ‘Bini Kej4r Suami’ & ‘Anj1ng Kej4r Kucing’ Di Tempat Sama"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*