[VIDEO] Fauzi Nawawi jadi bualan, dipuji tak s0mbong dengan peminat

Sebut sahaja mengenai pelakon berbakat di Malaysia, Fauzi Nawawi antara nama yang menjadi pilihan netizen yang meminati drama-drama tempatan.

Beri sahaja watak apa sekalipun, pastinya dapat dibawa dengan baik oleh pelakon berusia 48 tahun ini. Malah jika membawa watak antagonis, Fauzi Nawawi berhasil membuatkan lakonannya men1ngg4lkan kesan buat penonton.

Walau bagaimanapun, terbaru Fauzi Nawawi jadi bualan bagi netizen di ruangan aplikasi TikTok selepas seorang individu berkongsikan perasaan terujanya.

Ini kerana dia sempat berjumpa dengan Fauzi Nawawi lalu berkongsikan hal itu sehingga tular di aplikasi TikTok memandangkan dia turut mengutar4kan pandangannya terhadap pelakon berbakat ini.

Perkongsiannya di ruangan TikTok ini menarik perhatian ramai dengan pelbagai re4ksi oleh netizen yang berkongsikan kisah yang sama apabila terserempak dengan Fauzi Nawawi dimana sikapnya yang tidak s0mbong jadi bualan mereka.

VIDEO:

Melalui respon-respon netizen di video itu, Fauzi Nawawi yang sempoi melambai tangan kepada peminatnya mengundang dia dipuji di aplikasi popular tersebut.

Malah bagi mereka yang pernah bertemu dengan pelakon ini juga mengakui Fauzi Nawawi tidak s0mb0ng terhadap peminat malah bersikap peramah.

“Abang Fauzi Nawawi memang tak s0mb0ng, sporting je dengan fans dia”

“Sempoi…”

“Memang baik pun, pernah jumpa… selalu senyum”

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber: HCL via TTK


Apa kata anda?

Be the first to comment on "[VIDEO] Fauzi Nawawi jadi bualan, dipuji tak s0mbong dengan peminat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*