Ramai Netizen Tampil Meminta Maaf Kepada Caprice. Ini Puncanya

Sejak dua bulan lalu, h4ngat diperkatakan mengenai kemelvt pendakwah terkenal, Ustaz Ebit Lew dengan penyanyi rap, Caprice berhubung misi bantuan di Gaza, Palestin.

Susulan pended4han Caprice, penyanyi itu dikec4m tervk oleh netizen sehingga ada menerima banyak ugvtan bvnuh. Malah, Caprice memaklumkan dirinya kurang selamat

Bagaimanapun, sejak tul4r isu melibatkan pendakwah itu baru-baru ini, ramai netizen tampil meminta maaf kepada Caprice kerana pernah menc4ci serta bersangka bvruk terhadap penyanyi itu.

Berkongsikan mesej permohonan maaf diterima daripada netizen, Caprice berkata tidak sangka ramai meminta maaf kepadanya serta seb4k kerana banyak simpan perasaan selama tiga bulan ini.

Dalam pada itu, Caprice turut memohon maaf seandainya ada meny4kiti hati mana-mana pihak atau caranya sebelum ini agak kas4r.

Semalam, menerusi satu perkongsian, Caprice meminta agar Ustaz Ebit Lew memohon maaf secara terbuka kepadanya dan orang lain. Kata Caprice lagi, setiap manusia tidak terlepas dari melakukan kesilapan serta mendoakan individu tersebut kembali bert4ubat.

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!Like Page Kami Juga Di Facebook


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Ramai Netizen Tampil Meminta Maaf Kepada Caprice. Ini Puncanya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*