Penyampai Radio Dit4han, Mengaku Terl1bat Dengan D4d4h Sejak 2011?

Di laman Facebook, ‘kehil4ngan’ penyampai radio atas talian terjawab apabila lelaki berusia 48 tahun itu dikatakan telah ditahan pihak polis berikutan kesalahannya dalam memiliki d4d4h jenis g4nja.

Mengaku Miliki D4d4h 

Menerusi tangkap layar k1riman mesej dipercayai laporan polis, lelaki tersebut yang juga bekas penyampai radio di sebuah stesen radio swasta popular telah dit4han reman bagi membantu si4satan. Dalam tangkap layar tersebut juga telah menyatakan lelaki itu disahkan positif setelah menjalani ujian air kenc1ng malah turut mengaku bahawa d4d4h tersebut adalah miliknya.

Peminat Terkjut

Lebih mengejutkan lagi, dia turut akui sudah terlibat dengan kegiatan tersebut sejak tahun 2011. Menjengah ke laman Facebook stesen radio atas talian tersebut, rata-rata peminat membanj1ri ruangan komen hantaran terkini meluahkan rasa kec3wa serta tidak percaya akan khabar berita tersebut.

Malah, ada diantara mereka menyifatkan tangkap layar tersebut hanyalah f1tn4h semata-mata. Difahamkan, penyampai radio serta stesen radio tersebut juga sudah tidak ke udara untuk beberapa ketika.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Murai my


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Penyampai Radio Dit4han, Mengaku Terl1bat Dengan D4d4h Sejak 2011?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*