Tular Gambar Buat Lawatan Mengjut Di Hosp1tal, Pandelela Ded4hkan Sikap Sebenar KJ

Tular di media sosial sejak semalam apabila YB Khairy Jamaluddin selaku Menteri Kesihatan tampil membuat lawatan mengejut di Hospital Kajang dengan memakai pakaian kasual tanpa 1ringin atau sambvtan.

Gaya beliau yang bersahaja sekaligus membuatkan netizen teruja dengan inisiatif YB Khairy Jamaluddin yang sanggup meluangkan meninjau keadaan di Hospital Kajang serta meluangkan masa bersama para staf.

Tidak hanya mendapat pujian yang tinggi daripada para netizen, atlet renang tanah air, Pandelela Rinong tampil berkongsi di Twitter mengenai sikap KJ yang beliau ingati sehingga kini.

Menurut perkongsian beliau, KJ sebelum ini turut pernah membuat lawatan mengejut suatu masa dahulu untuk menonton pertandingan terjun di mana beliau memilih untuk tampil tanpa sambvtan atau 1ringan serta duduk di tempat duduk penonton biasa.

Perkongsian Pandelela Rinong ini nyata membuatkan para netizen teruja serta memuji dengna sikap KJ yang bersahaja serta tidak kekok untuk turut padang bersama para penonton dan rakyat.

Pendedahan yang dibuat Pandelela sekaligus membuka mata orang ramai bahawa bahawa lawatan mengejut yang dilakukan KJ bukanlah sesuatu yang baru. Malah, beliau turut melakukan perkara yang sama sebelum ini dalam memantau mereka yang berada di bawah portfolio beliau.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : thevocket


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Tular Gambar Buat Lawatan Mengjut Di Hosp1tal, Pandelela Ded4hkan Sikap Sebenar KJ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*