[VIDEO] Lelaki ‘Nak Jual’ Kambing Tanpa Sebab, Rakaman ‘Ser4m’ Ini Mungkin Puncanya

Pelbagai kejadian yang aneh boleh berlaku di persekitaran kita sama ada disedari ataupun tidak. Disebabkan itu, pelbagai perasaan ataupun emosi boleh bergabung sama ada teruja, bimbang, risau ataupun gembira.

Sekiranya kejadian itu tidak menjejaskan keberan1an seseorang mungkin tidak menjadi masalah, tapi bagaimana pula jika sebaliknya? Atau apa yang boleh anda fikirkan sekiranya ternampak gelagat seek0r kamb1ng h1tam yang berjalan dengan hanya menggunakan dua kaki di belakangnya sahaja.

Situasi sebegitulah yang dikongsikan oleh seorang pengguna Facebook dengan nama Alexandre Souza yang memaparkan seek0r kamb1ng berwarna h1tam seakan berd1ri dengan dua kaki dan berjalan memasuki satu ruang.

Pergerakan perlahannya itu sambil diekori oleh seekor ayam menimbulkan pelbagai tanda tanya di dalam kalangan warganet. Merujuk kepada kapsyen yang diturunkan oleh Alexandra Souza, dia mengatakan bahawa ingin menjual kamb1ng tersebut tanpa sebab melainkan ingin jauhkan d1ri daripada kamb1ng tersebut. Pun begitu, tidak dapat dipastikan sama ada lelaki berkenaan sememangnya pemilik ha1wan tersebut atau hanya berkongsikan video itu sahaja.

Menariknya, video tersebut telah ditonton lebih 2.8 juta kali, raih 17 ribu tanda suka dan 152 ribu perkongsian.

Apabila melihat rakaman ‘ser4m’ ini, mungkin boleh diketahui alasan mengapa kambing tersebut hendak dijual. Bagaimana pula dengan pendapat anda menerusi rakaman ini ?

Sumber: Alexandre Souza

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : http://www.klmenjeritvideo.dnq.news/


Apa kata anda?

Be the first to comment on "[VIDEO] Lelaki ‘Nak Jual’ Kambing Tanpa Sebab, Rakaman ‘Ser4m’ Ini Mungkin Puncanya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*