Ditvduh G4y! Iqbal Zulkefli Enggan Ambil ‘Port’, Mahu Kahwini DSV Bukan Gimik Semata-Mata

Sejak beberapa minggu yang lalu, nama bekas pembantu peribadi jutawan kosmetik Datuk Seri Vida (DSV), Ahmad Iqbal Zulkefli hangat diperkatakan.

Iqbal Terus Dikec4m 

Segalanya bermula apabila kedua-dua figura ini akui ingin melangsungkan perkahwinan pada hujung tahun ini namun begitu terdapat kesulitan yang berlaku apabila anak DSV yang juga pelakon dan penyanyi, Cik B tidak merestui akan hubungan mereka. Malah, Iqbal juga tidak terkecuali dikec4m teruk oleh netizen sehingga muncul beberapa dakwaan yang tidak berasas.

Selain dituduh menjadi ‘anak ikan’ kepada usahawan itu, Iqbal juga dikatakan kononnya suka akan pada kaum sejenis. Menjelaskan perkara tersebut dengan lebih lanjut, usahawan ini ketika dihubungi Murai.my berkata dia enggan mengambil peduli segala kec4man dan tudvhan yang dilemparkan oleh mana-mana pihak. “Tak perlu, biarkan sahaja (komen dan kec4man) sebab ada hal lain yang lebih serius untuk dibincangkan

“Buat masa sekarang saya hanya mampu berdiam d1ri” kata Iqbal kepada Murai.my

Serius Dengan DSV

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ahmad Iqbal Zulkefli (@ahmadiqbalzulkefli)

Mengenai perkembangan hubungannya bersama DSV, Iqbal bertegas bahawa dia sememangnya serius untuk mend1rikan rumahtangga dan segala perkongsian yang dibuat di media sosial adalah berdasarkan pengakuan jujurnya.

“Sekarang saya kena hent4m bertubi-tubi.

“Saya tak tahu nak bercakap apa lagi sebab semua yang saya beritahu media adalah jujur

“Cuma di pihak DSV tidak se1ring dengan hal sebenar seperti tidak menjelaskan saya macam mana sebenarnya secara peribadi.

“Perkahwinan ini serius” katanya lagi

Sebaliknya, jejaka berusia 27 tahun itu kini menyerahkan kepada DSV untuk menentukan hala tuju hubungan mereka .

“Assalamualaikum semua. Pertama saya memohon maaf atas viral yang berleretan tentang hubungan saya dengan Dato Seri Vida. Keputusan saya, saya tidak akan lagi berkeras untuk jadikan Dato Seri Vida sebagai isteri; seandainya beliau send1ri tidak menuju ke arah perkahwinan.

“Saya perlu horm4ti perasaan Cik B dan Kacak. Harus menjaga maruah d1ri saya yang bertahun-tahun memperjuangkan untuk bernikah.

“Demi Allah, ini bukan marketing semata-mata meskipun benar beliau ada selitkan promosi produk  dan saya memberitahu kepada Dato Seri Vida, jika saya lebih dikenali saya mahu bantu menaikkan sales syarikat beliau

“Namun, perancangan kami untuk berkahwin adalah bukan marketing” ujarnya menerusi hantaran Insta-story baru-baru ini.

Terdahulu, Murai.my melaporkan Iqbal meluahkan rasa tidak puas hati apabila digelar sebagai “anak ikan’ kepada jutawan kosmetik berkenaan. Menurut Iqbal, dia tidak mempunyai masa untuk menjadi anak ikan dan tahu akan tahap kemampuannya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : Murai my


Apa kata anda?

Be the first to comment on "Ditvduh G4y! Iqbal Zulkefli Enggan Ambil ‘Port’, Mahu Kahwini DSV Bukan Gimik Semata-Mata"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*